młoda1994
Fanka BB :)
Zwykły z dwoma miejscami po przecinku.Jaki masz termometr? Zwykły czy owulacyjny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zwykły z dwoma miejscami po przecinku.Jaki masz termometr? Zwykły czy owulacyjny?
Młoda masz pożyczyć trochę cierpliwości, bo właśnie mi się skończyła?Weź od młodej cierpliwość [emoji38]
Albo będzie cie gonić z siekiera xD
Cierpliwości nigdy za wiele. Ty chyba mnie zapamiętałaś nie z wredoty tylko z tej cierpliwości[emoji1787][emoji1787]
Teraz zjarzylam [emoji1787][emoji1787][emoji1787] jak słoń w ciąży chodzą [emoji1787][emoji1787]
Pewnie ze tak. Bierz ile chcesz [emoji1787][emoji1787][emoji85]Młoda masz pożyczyć trochę cierpliwości, bo właśnie mi się skończyła?
W końcu którejś z nas musi się udać po 3 latach!!! Czuje ze ty będziesz pierwsza!!Jak sobie je domaluje![]()
Też mi się zdarza że jestem miła ale to nie aż tak często jak wredność.Z jednego i drugiego [emoji2272][emoji16]
Pewnie ze tak. Bierz ile chcesz [emoji1787][emoji1787][emoji85]
A no są, bo już po wizytach, podczytujeMylnelo mi się to chodzi o czerwcowe