reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ze wzgledu na starania. Jestem negatywnie nastawiona do alkoholu, mialam w rodzinie alkoholika i widzialam, jak alko potrafi niszczyc zycie.
Też mam w rodzinie 3 alkoholików i to bliska rodzina. Napić się napije ale z umiarem. Alko niszczy życie ale jak pijesz nagminnie. Życie ma się jedno więc trzeba je w pełni wykorzystać takie moje zdanie ale tak jak już pisałam każda wie co jest dla samych siebie najlepsze i tego się trzyma. Życzę szybkiego zajścia w zdrowa ciąże i strasznie nudnych 9 miesięcy [emoji4]

reklama
E tam[emoji48]

Mój jak się dowiedział, że ja w II fazie cyklu potrafię mieć ponad 37 stopni, to cytuję "[emoji33] krawisz raz w miesiącu, masz gorączkę raz w miesiącu i żyjesz, to nie jest normalne" [emoji2272][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
[emoji1787][emoji1787] My to jesteśmy dziwnie skonstruowane

Ooo jaka zgrabna nóżka[emoji85] nie wstawiaj nam tu takich fotek [emoji1787]
Chuda chciałaś napisać... niestety ta noga nie ma w ogóle mięśni, bo po wypadku nie udało mi się ich odbudować. Także zaufaj, nie jest tak cudownie jakby się mogło wydawać. Chociaż suchotnik jestem, ale to swoją drogą🙈 Przytyć niestety mi się nie udaje :/

Właśnie tego człowiek nie potrafi zrozumieć Ty starasz się miesiącami, latami i nic , A takie nawet nie wiem jak je nazwać . Kiedy chcą i już są w ciąży
Bo one po prostu zachodzą, one nie myślą o tym, nie analizują 🤷‍♀️ nie blokują głowy 🤷‍♀️ i najczęściej nie mają 1 partnera 💁‍♀️ a my jednak z 1 próbujemy, analizujemy, zamartwiamy się itd

Możesz mieć chociaż nadzieję, że zrobia. 😀 Mi pobrali, ale nic z tego nie wynika. Żadnej grupy podanej, opisu, tylko że jest jakieś zapalenie niewielkie i nie wiadomo czym spowodowane ani nic. Kompletnie nic z tego badania nie wynika. Byłam u dwóch różnych lekarzy, oni nic nie widzą. Sama w końcu kupiłam Albothyl profilaktycznie, potem będzie Lactovaginal, bo już nie mam na nich siły. A ciekawe, bo nigdy nie miałam żadnych objawów infekcji.
Ja stracilam cierpliwość po asc us i zrobiłam se test hpv no i niestety mam. Skąd nie wiem. Przed ciszą nie było, w ciąży wszystko ok, po połogu suprajs. No przecież się nie puscilam żeby to badziewie złapać. Latam od sierpnia z nastrojem schizofrenika raz zła, raz dobita, raz przerażona, jak się w guglu naczytam.

Chuda chciałaś napisać... niestety ta noga nie ma w ogóle mięśni, bo po wypadku nie udało mi się ich odbudować. Także zaufaj, nie jest tak cudownie jakby się mogło wydawać. Chociaż suchotnik jestem, ale to swoją drogą[emoji85] Przytyć niestety mi się nie udaje :/
E tam na zdjęciu widać że zgrabna [emoji4] ja ci oddam trochę kg niestety mam nadmiar spowodowany chorobami i problemami zdrowotnymi.

reklama
Do góry