Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez [emoji23]To tak jak ja[emoji6]
Mi jest ciągle zimno [emoji16]Hej, ja juz zameldowana w pracy, tez mi baaaardzo niedobrze, a rano po wstaniu z lozka to az mi sie cofało, nie wiem, jak dzis wysiedze do 19. Nabralam jedzenia jak na wojne, bede siedziec i jesca wlasnie, mialam pytac - tez macie takie uderzenia goraca - mi czasem jest tak goraco, ze nie idzie wytrzymac, teraz tez musialam podkrecic klime, bo normalnie nie moge wytrzymac ...
Uwierz frota nie potrzeba, body i spodenki robi robotęJa uważam że dzień bez kłaczka w zupie to dzien stracony i w tym duchu mam zamiar wychowywać nasza dzidzieaczkolwiek faktem jest ze nawet jak sprzątasz 140 razy dziennie to wyglada jak wyglada hehe . Najwyzej sie zamontuje bobasowi jakas froterke na śpiochach i będzie pożytek z raczkowania
![]()
Jezu myslalam ze tylko mi.. serio ciagle mi zimnoMi jest ciągle zimno [emoji16]
Hej, ja juz zameldowana w pracy, tez mi baaaardzo niedobrze, a rano po wstaniu z lozka to az mi sie cofało, nie wiem, jak dzis wysiedze do 19. Nabralam jedzenia jak na wojne, bede siedziec i jesca wlasnie, mialam pytac - tez macie takie uderzenia goraca - mi czasem jest tak goraco, ze nie idzie wytrzymac, teraz tez musialam podkrecic klime, bo normalnie nie moge wytrzymac ...
Tak mialam 13.09 ogolnie cykle 27dni ale musial mi sie duzo skrocic skoro yest wyszedl w 20dc a beta w 25dc pinad 200.. dla mnie dziwne to wszystko tym bardziej ze to nie planowane i taki maly szokA1990 widzę że też masz podobny termin ostatniuej miesiączki![]()