reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Czy tylko ja tak mam ze po sikaniu(a sikam chyba co godzine) to analizuje co tam na papierze po podtarciu?jakas obsesje mam
Mam to samo, a tymbardziej, że zrobił mi się tam jakis "pryszcz", więc jak wczoraj zobaczyłam kropki krwi to juz chciałam lecieć na IP, ale przypomniałam sobie, że właśnie to chyba przez to, i faktycznie, pękło i nieraz jeszcze troszkę krwi poleci jak się podetre 🤷‍♀️ ale nawyk spoglądania mam od początku, nie wiem czemu 🤔

reklama
No i prawdopodobnie dziewczynka. Wady wykluczone. Jak to stwierdził lekarz obraz i pomiary książkowe 🙂
Oddycham z ulgą, Stary się cieszy nawet listonoszowi się pochwalił 😂😂
Hahha padłam z tym listonoszem!
A wyobraziłam sobie Twojego starego mine jakbyś to Ty się pochwaliła hahahah!!
Super wieści gratulacje ❤️❤️

@kika1kika a z czego masz egzamin? :D

@Dorota991 o mamo ale cud kotek 😍 Próbuję męża namówić na takiego sierściucha, ale podejrzewamy alergię u młodej, więc na razie czekamy.

U mnie w pracy nie wie tylko dziewczyna, z którą pracuję na co dzień i nie wiem kiedy będę jej mogła powiedzieć, bo nie chcę jej wystraszyć (ja przyszłam na zastępstwo za dwie dziewczyny, które urodziły) ;) I wpadłam na pomysł, że mojemu najlepszemu przyjacielowi powiem dopiero jak zobaczymy się na żywo, a może nam się udać dopiero w grudniu, więc liczę, że sam zauważy już 😂
Moje kocie podobno mało uczula, taka rasa ale przy podejrzeniu alergii warto wybrać się do hodowli i posiedzieć trochę, żeby sprawdzić reakcję bo różnie bywa.

reklama
Do góry