Teraz każdy uważa, że 22 to za szybko na planowaną ciążę. Ale mój narzeczony jest sporo starszy, a czas goniJa rodziłam pierwsze w wieku 22![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz każdy uważa, że 22 to za szybko na planowaną ciążę. Ale mój narzeczony jest sporo starszy, a czas goniJa rodziłam pierwsze w wieku 22![]()
Niech każdy rodzi kiedy chce a innym ludziom nic do tego[emoji2370] jeśli jesteście gotowi to działajcie![emoji1320][emoji6]Teraz każdy uważa, że 22 to za szybko na planowaną ciążę. Ale mój narzeczony jest sporo starszy, a czas goni![]()
Nie żałuję ani sekundy z tych latTeraz każdy uważa, że 22 to za szybko na planowaną ciążę. Ale mój narzeczony jest sporo starszy, a czas goni![]()
Teraz każdy uważa, że 22 to za szybko na planowaną ciążę. Ale mój narzeczony jest sporo starszy, a czas goni![]()
W sensie odebrałaś od mechanika?Hahahhahah
Wczoraj dostałam auto a dzisiaj nagle zaczęło coś stukać...
Omg.
Nie, W. dał mi auto żebym pojechała sobie do mamy.W sensie odebrałaś od mechanika?
Pewnie mu też piszczało i stukało [emoji1787]Nie, W. dał mi auto żebym pojechała sobie do mamy.
Pół godziny temu wyszedł i pyta co zrobiłam że tak stuka i piszczy [emoji52]