A ty już po wizycie u lekarza? Ty niedawno wrzucalaś dwie kreski?Mam to samo![]()
reklama
Może to dobry znakTeraz przy tej pogodzie, faktycznie człowiek może mieć mniej siły na cokolwiek, ja wczoraj byłam taka zmęczona ze nic nie zrobiłam w mieszkaniu i jeszcze dwa razy ucinałam sobie drzemki i teraz pytanie czy to objaw ciąży czy jesieni?![]()
marysia1205
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby jednak ciążyTeraz przy tej pogodzie, faktycznie człowiek może mieć mniej siły na cokolwiek, ja wczoraj byłam taka zmęczona ze nic nie zrobiłam w mieszkaniu i jeszcze dwa razy ucinałam sobie drzemki i teraz pytanie czy to objaw ciąży czy jesieni?![]()
Ja od tygodnia próbuje sprzątać... Wychodzi tak, że kończę na kanapie
Remont kuchni przeciąga się w nieskończoność.... Nie polecam remontów..
marysia1205
Wczoraj wrzuciłam dwa pozytywyA ty już po wizycie u lekarza? Ty niedawno wrzucalaś dwie kreski?Niepamietam dokladnie
Wizytę mam jutro, bo już byłam umówiona o wiele wcześniej. Chciałam wyregulowac okres, a okazuje się, że może cel będzie inny.
Gryfin
Staram się nie nakręcać, ale bardzo mnie cieszą takie małe znakiMoże to dobry znak![]()
marysia1205
Ostatni okres miałam 27 sierpnia... Myślicie, że będzie już coś widać?
Super gratulujeWczoraj wrzuciłam dwa pozytywy
Wizytę mam jutro, bo już byłam umówiona o wiele wcześniej. Chciałam wyregulowac okres, a okazuje się, że może cel będzie inny.
Gryfin
Oj myślę że tak, wychodzi na to że jesteś na początku 7 tygodnia? Dobrze liczę?Ostatni okres miałam 27 sierpnia... Myślicie, że będzie już coś widać?
Magd.a
Aboca – produkty lecznicze - Produkty naturalne - Apteka Urtica
Nasza apteka oferuje wiele wyrobów firmy Aboca. Produkty wyróżniają się naturalnym składem. Zapoznaj się z naszą ofertą już teraz!
reklama
Pewnie że takStaram się nie nakręcać, ale bardzo mnie cieszą takie małe znakibędzie co będzie, pozytywne nastawienie to podstawa
![]()