pauli890
Fanka BB :)
Rozumiem, a jakie konkretnie? Bo też zamierzam za immuno się wziąćOd Pasnika zlecone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, a jakie konkretnie? Bo też zamierzam za immuno się wziąćOd Pasnika zlecone
Nic takiegoNo dobra dziewczyny kawa na ławę co ze mną nie tak?Zobacz załącznik 1187756
Nasienie jak najbardziej może być mrożone i przy obecnej technice bardzo dobrze reaguje na rozmrożenie.Mam takie (może głupie Hehe) pytanie.
Czy pobrane nasienie się zamraża czy podaje się świeże? Czy można pobrać nasienie kilka razy i połączyć, żeby było więcej?
Czy nasienie dobrze znosi ewentualne zamrożenie?
[emoji848]
Przy ostatnim transferze mialam i heparynę i accard [emoji29]Nic takiego [emoji4]Dostaniesz heparyne i acard. Bedziesz żyć i będziesz w ciąży [emoji4][emoji3059][emoji3590]Nie musisz się martwić.P. S. Mam takie samo pai.
Czyli ten wynik nic nowego nie wnosi. Mialas zlecone inne badania jeszcze?Przy ostatnim transferze mialam i heparynę i accard [emoji29]
Kochana zamawiałam to na stronie testydna.pl i tam wcjodzisz badania genetyczne i trombofilia i tam pakiet badań trombofilia wrodzona. Kosztuje 347 zetaRozumiem, a jakie konkretnie? Bo też zamierzam za immuno się wziąć
Tak czekam jeszcze na kir i hla-c i test CBA.Czyli ten wynik nic nowego nie wnosi. Mialas zlecone inne badania jeszcze?
Dzięki, mój partner ma słabe nasienie i zastanawialam się czy można by spróbować kilka razy i zamrozić, żeby mieć więcej szans... [emoji3590]Nasienie jak najbardziej może być mrożone i przy obecnej technice bardzo dobrze reaguje na rozmrożenie.