gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Tak tak ale moje sa mniejsze od pozostałychGusiu dwie kreseczki oznaczają że jesteś w ciąży. To takie kreseczki jak na teście ciążowym ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak ale moje sa mniejsze od pozostałychGusiu dwie kreseczki oznaczają że jesteś w ciąży. To takie kreseczki jak na teście ciążowym ;-):-)
no no zapowiada sie romantyczny i owocny wieczór ;-)będziemy pić winko i cieszyć się sobą![]()
no no zapowiada sie romantyczny i owocny wieczór ;-)
Majeczko mam pytanko czemu u mnie na lscie staraczek sa dwie małe kreseczki i nie jest wpisana do konca sata porodu na 14/10/2008 ??
Nie wpisałam do końca daty bo najpierw jej nie znałam,a pozniej zapomniałam...Majeczko nie smutaj się proszę:-) Może zrób sobie dzisiaj jakąś przyjemność. Od razu humorek dobry wróci na miejsce
![]()
Kapiel sobie zrobie:-) z olejkiem pomarańczowym.
Majeczko u mnie tez pogoda do dupy ale ja mam jakos dobry chumorek :-) bo
po co sie dzis smucic jak taki piekny dzien :-)
Majeczko Twoj wieczor tez pewnie bedzie fajny z M w walentynki ? :-)
Mężuś wróci pozno z pracy-ja juz bedę spała
wielkie dzieki majeczko
Fajnie,ze mi przypomniałaś