Marta04
Fanka BB :)
Czekam na normalną @ bo teraz, nawet nie wiem kiedy dni płodne dopiero jak dostanę a organizm musi się zregenerować po tabletkachTeraz masz to brązowe plamienie? To szybko jeśli @ ma przyjść pod koniec października![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czekam na normalną @ bo teraz, nawet nie wiem kiedy dni płodne dopiero jak dostanę a organizm musi się zregenerować po tabletkachTeraz masz to brązowe plamienie? To szybko jeśli @ ma przyjść pod koniec października![]()
Wiem że tak może być ale miałam wyjątkowo spokojny cyklJutro się wszystkiego dowiesz u gina, może miałaś dużo stresów w tym cyklu? Albo zmieniłaś dietę, duży wysiłek fizyczny? Wiele czynników może wpłynąć na opóźnienie @
Ok, rozumiemCzekam na normalną @ bo teraz, nawet nie wiem kiedy dni płodne dopiero jak dostanę a organizm musi się zregenerować po tabletkach
Dobrze pamiętam, że testowałas i było biało? To pewnie dziś już @ nie przyjdzieHej dziewczyny dzisiaj termin @ brzuch pobolewa, latam co chwilę do łazienki bo mam wrażenie że już przylazła.. Pewnie dziś zapuka do mnie, a może jutro cholera wie.. Lepiej niech już przyjdzie a nie wariatkę ze mnie robiMiłego dnia wam życzę u nas super pogoda!
![]()
No to zazdroszczę pogody. U mnie deszcz, wiatr i 5°C. Człowiek na nic ochoty nie maHej dziewczyny dzisiaj termin @ brzuch pobolewa, latam co chwilę do łazienki bo mam wrażenie że już przylazła.. Pewnie dziś zapuka do mnie, a może jutro cholera wie.. Lepiej niech już przyjdzie a nie wariatkę ze mnie robi [emoji1787]Miłego dnia wam życzę u nas super pogoda! [emoji3508][emoji3508]
Ma ochotę na jedną rzeczNo to zazdroszczę pogody. U mnie deszcz, wiatr i 5°C. Człowiek na nic ochoty nie ma
Powinien być jakiś jeden konkretny objaw żebyśmy wiedziały czy warto kupić test czy podpaskiPrzecież te objawy ciążowe (oprócz wymiotów i senności) to wypisz, wymaluj objawy zbliżającej się @my kobiety, to mamy ciężko, ciągłe życie w niepewności
![]()
I wyznaj się tu człowieku [emoji28]Przecież te objawy ciążowe (oprócz wymiotów i senności) to wypisz, wymaluj objawy zbliżającej się @ [emoji2356] my kobiety, to mamy ciężko, ciągłe życie w niepewności [emoji28]