Juz tyle? nie próbujesz?ile masz dzieciaczków.?ja tez mam jeszcze jednego mrozaka i juz coraz częściej mysle jak to bedzie jak sie nie uda.Mam synka i corke i raczej stymulacji juz nie będzie.11 dzień po transferze ostatniego zarodka 0,1 brak ciązy, już nie bedę ponownie mamąbrak sił
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Przykro mi.11 dzień po transferze ostatniego zarodka 0,1 brak ciązy, już nie bedę ponownie mamąbrak sił
Najważniejsze, że masz swój skarb.
A kto wie, może jeszcze się przydarzy naturalny cud, albo zdecydujecie kiedyś o kolejnym podejściu...
Jakkolwiek będzie, mam nadzieję,że w głowie sobie to poukladasz...
Artemida90
Melduje ze dziś mieliśmy wizytę u doktor - prawie miesiąc po porodzie (25.09), sprawdzała bioderka, oczka i bicie serduszka. Wszystko perfekt. Ważymy 3920g (urodzony 3250) mierzymy prawie 54cm i jesteśmy w 50centylu, rośniemy pomalutku i miarowo.
Muszę ogarnąć jeszcze dzień, noc ogarniamy świetnie bo spimy po 3h a w dzień praktycznie w ogóle nie śpi - non stop by na cycku wisiał - taki cycus mamusi. Gdyby nie spacer na którym zasypia i śpi po nim to by w ogóle nie spał w dzień.
A to nasz sir Wiktor
Muszę ogarnąć jeszcze dzień, noc ogarniamy świetnie bo spimy po 3h a w dzień praktycznie w ogóle nie śpi - non stop by na cycku wisiał - taki cycus mamusi. Gdyby nie spacer na którym zasypia i śpi po nim to by w ogóle nie spał w dzień.
A to nasz sir Wiktor

Załączniki
nieagatka
Słodziak [emoji4]Melduje ze dziś mieliśmy wizytę u doktor - prawie miesiąc po porodzie (25.09), sprawdzała bioderka, oczka i bicie serduszka. Wszystko perfekt. Ważymy 3920g (urodzony 3250) mierzymy prawie 54cm i jesteśmy w 50centylu, rośniemy pomalutku i miarowo.
A to nasz sir Wiktor [emoji3059]
Pięknie rośnie.
Idę pogadać z moim 5 miesięcznym szogunem. 3h to ona chyba nigdy w nocy nie przespala [emoji2358][emoji16] Musimy nad tym popracować [emoji38]
Vinszka
Przykro mi. [emoji22] Może jeszcze nic nie jest przekreślone. Zdarzają się u nas cuda [emoji8]11 dzień po transferze ostatniego zarodka 0,1 brak ciązy, już nie bedę ponownie mamąbrak sił
W każdym razie, najważniejsze, że już mamą jesteś! Nasze maluchy to cuda nad cudami są [emoji3590]
Vinszka
Jaki okruszek. [emoji7]Melduje ze dziś mieliśmy wizytę u doktor - prawie miesiąc po porodzie (25.09), sprawdzała bioderka, oczka i bicie serduszka. Wszystko perfekt. Ważymy 3920g (urodzony 3250) mierzymy prawie 54cm i jesteśmy w 50centylu, rośniemy pomalutku i miarowo.
A to nasz sir Wiktor [emoji3059]
ilmenau
11 dzień po transferze ostatniego zarodka 0,1 brak ciązy, już nie bedę ponownie mamąbrak sił
Przykro mi bardzo

Mam nadzieję, że będziecie mieć naturalny cud.
Pamiętaj, że swój największy cud i najcudowniejszy skarb masz koło siebie, jesteś jego mamą

A ja cie wkurze a zarazem sie pochwale moja zasypia o 19:30 i wstaje najwczesniej o 5:30 .Słodziak [emoji4]
Pięknie rośnie.
Idę pogadać z moim 5 miesięcznym szogunem. 3h to ona chyba nigdy w nocy nie przespala [emoji2358][emoji16] Musimy nad tym popracować [emoji38]
nieagatka
Zazdroszczę, nawet bardzo.A ja cie wkurze a zarazem sie pochwale moja zasypia o 19:30 i wstaje najwczesniej o 5:30 .
Z drugiej strony ciesze sie, ze tym razem kp jakos idzie wiec te pare miechow przezyje. Starsza spi fajnie wiec moze i ta sie kiedys przestawi.
reklama
motylek24
Przestawi . Tfu, tfu moja zaczęła spać. Syn też w okolicach 1.5 roku zaczął spać.Zazdroszczę, nawet bardzo.
Z drugiej strony ciesze sie, ze tym razem kp jakos idzie wiec te pare miechow przezyje. Starsza spi fajnie wiec moze i ta sie kiedys przestawi.