AniaL92
Fanka BB :)
Super!!!Dobra. Ja zglupialam do reszty. Serio. Oni stwierdzili, ze to wczesna ciaza. 2 lub 3 tygodnie. Gdzie ja test pozytywny miałam juz 2 tygodnie temu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!!Dobra. Ja zglupialam do reszty. Serio. Oni stwierdzili, ze to wczesna ciaza. 2 lub 3 tygodnie. Gdzie ja test pozytywny miałam juz 2 tygodnie temu![]()
Tylko troszke. Plamienia moje uznal za niewielkie.
Trzymam kciukiCzekam na wyniki testu i przyjęcie do szpitala. Powiem wam ze już wysiadam. Psychicznie i fizycznie.
Tak tylko, że wielkość fasolki na USG odpowiada wiekowi ciąży z OM. Podczas USG zazwyczaj komputer od razu wylicza wiek i np. pokazuje, że to 6 tydzień i to jest data zgodna z OM. I
I bądź tu człowieku mądryRozumiem. Z tego co mi mówiono to różnie lekarze mogą podawać, stad moje pytanie, bo jeśli jej nie poinformowali ze stosują inna terminologię niż z OM jak to zwykle bywa to mogłoby wyjść właśnie takie zamieszanie. Ale tak jak mówię, nie byłam w ciąży wiec nie miałam z tym osobistej styczności. Mówię na podstawie informacji od mamy (pielęgniarki na położniczym swoją droga) i koleżanki, która w ciąży była.
I bądź tu człowieku mądry [emoji28]
Tak zrobie. Dzis sie cieszę, ze to w bliznie po cc jest ok.Możesz zapytać w sobotę dokładnie i wszystko będzie jasne [emoji3526][emoji3526]
Tak zrobie. Dzis sie cieszę, ze to w bliznie po cc jest ok.
Wow super wieściCieszę się, ze tu jestem. Jesteście dla mnie mega wsparciem ❤