P
Paula33.
Gość
Kochana to świetna wiadomość!!Chyba wedlug usg. Ja w sumie jak tylko usłyszałam, ze nie wyglada na pozamaciczna, a te bąbelki w bliznie po cc sa normalne to juz nie rozumiałam więcej co do mnie mowia.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana to świetna wiadomość!!Chyba wedlug usg. Ja w sumie jak tylko usłyszałam, ze nie wyglada na pozamaciczna, a te bąbelki w bliznie po cc sa normalne to juz nie rozumiałam więcej co do mnie mowia.
Nie myśl odrazu, że coś jest nie tak. Wiele oznaczeń budiz nasze lęki, a okazuje się, że to nic złego. Wiem po mojej przyjaciółce, a już za 5tyg ma rozwiazanieW ogole, juz samo to, ze macica nie jest powiększona. Przeciez powinna. I ciekawe co oznacza to P-2 i A-1. Ja mowie wam, ze nie ma sie z czefo cieszyć. Cos jest nie tak.
Już nie będę, zostawiamHera zmieniasz zdjęcia i nie wiem czy to ty![]()
Tu wiem, że @coca ma doświadczenieDziewczyny, powiedzcie mi proszę, czy robienie proga w celu potwierdzenia owulacji 9dpo ma jeszcze sens?
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, czy robienie proga w celu potwierdzenia owulacji 9dpo ma jeszcze sens?
Tu wiem, że @coca ma doświadczenie [emoji2368][emoji848]
Ale robisz więc coś tam wieszNie powiedziałabym, ze doświadczenie [emoji23] ale robiłam raz 6dpo i było spoko, wiec 9dpo może tez będzie ok [emoji2368]