E
Em82
Gość
Śliczne kreseczki[emoji847] ja Ci już jednak pogratuluje![emoji3060][emoji173][emoji3059]Zobacz załącznik 1194335Zrobiłam z porannego pink i gratisowy z allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczne kreseczki[emoji847] ja Ci już jednak pogratuluje![emoji3060][emoji173][emoji3059]Zobacz załącznik 1194335Zrobiłam z porannego pink i gratisowy z allegro
Kurcze nie wiem co ci powiedzieć, trzymaj się jakoś. Może będzie dobrze. Do końca trzeba mieć nadziejęWiecie co. W zadnej ciazy tak sie nie czulam. W zadnej. To nie powinno tak boleć. Nie moglam spac. Kręgosłup, miednica, a te skurfze jak na okres. Straszne.
Zobacz załącznik 1194335Zrobiłam z porannego pink i gratisowy z allegro
Wiem ze rozne sa dolegliwości. Rozciaganie itd. Ale ten ból jest inny. Ide zaraz do kolejnego lekarza.Kurcze nie wiem co ci powiedzieć, trzymaj się jakoś. Może będzie dobrze. Do końca trzeba mieć nadzieję
Mnie też czasami coś mocniej zaboli
Wiem ze rozne sa dolegliwości. Rozciaganie itd. Ale ten ból jest inny. Ide zaraz do kolejnego lekarza.
Ja w 1 ciąży też miałam takie bóle. Do tego stopnia, że przyjechała po mnie karetka na sygnale. W szpitalu przez 3 dni szukali przyczyn ale niczego nie znaleźli. Wszystko rozwijało się prawidłowo. Syn urodził się zdrowy i silny. Także ten ból nie musi oznaczać niczego złego. Nadal plamisz?Wiecie co. W zadnej ciazy tak sie nie czulam. W zadnej. To nie powinno tak boleć. Nie moglam spac. Kręgosłup, miednica, a te skurfze jak na okres. Straszne.
Czekam na dobre wieści.Wiem ze rozne sa dolegliwości. Rozciaganie itd. Ale ten ból jest inny. Ide zaraz do kolejnego lekarza.
Jajniki jak jajniki. Mnie napierdziela najbardziej w krzyżu. I skurcze jak prz @ teraz skurcze mi przeszły po nospie. Ale kręgosłup dalej boliJa tylko na pocieszenie napisze, że w 5tc (poprzedniej) jajniki i podbrzusze bolalo mnie tak, że chodzić nie umialam
Tak. Plamienia robia sie coraz jasniejsze. Juz bardziej czerwone sa.Ja w 1 ciąży też miałam takie bóle. Do tego stopnia, że przyjechała po mnie karetka na sygnale. W szpitalu przez 3 dni szukali przyczyn ale niczego nie znaleźli. Wszystko rozwijało się prawidłowo. Syn urodził się zdrowy i silny. Także ten ból nie musi oznaczać niczego złego. Nadal plamisz?
Tak jak pisałaś wcześniej idź do innego lekarza jeśli tak bardzo się niepokoisz. Mam nadzieję, że on znajdzie coś dzięki czemu będziesz spokojniejsza. [emoji173][emoji1695]Bądź silna[emoji173]Tak. Plamienia robia sie coraz jasniejsze. Juz bardziej czerwone sa.