NataliaW93
Fanka BB :)
Cześć, dzień dobry wszystkimCześć dziewczynyCo słychać? Jak tam nastroje, piątkowe?
U mnie spokojnie, miło i przyjemnie, oby jak najdłużej! Miłego dnia dla Was ❤

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć, dzień dobry wszystkimCześć dziewczynyCo słychać? Jak tam nastroje, piątkowe?
U mnie spokojnie, miło i przyjemnie, oby jak najdłużej! Miłego dnia dla Was ❤
Głowa do góry ! Do poki nie przyszła @ bądź dobrej myśliU mnie kiepsko.. jutro termin @, dziś test negatywny, czas na kryzys trzeciego cyklu starań
Trzymam kciuki, żeby jutro @ nie przyszła a test wyszedł pozytywnyU mnie kiepsko.. jutro termin @, dziś test negatywny, czas na kryzys trzeciego cyklu starań
U mnie tak samo. Działamy pełną parą[emoji3059] również miłego![emoji173]Cześć dziewczyny [emoji16] Co słychać? Jak tam nastroje, piątkowe? [emoji2956] U mnie spokojnie, miło i przyjemnie, oby jak najdłużej! Miłego dnia dla Was [emoji3590]
Ech, no nic nowy cykl przed tobąJuż mam plamienie więc po ptakach dziewczyny
Jaka różnica wyszła?U mnie 1 dpo wg jednej albo 2 dpo wg drugiej appki, temp poszła w górę wczoraj, dziś znów trochę w dół [emoji2370]
Co jest interesujące ze Ava pokazała mi dni płodne wcześniej niż moje appki które opierały się na moich starszych cyklach. Przez to zaczelam robić testy owu wcześniej, inaczej bym możliwie ominęła peak [emoji41]