Jest troche splaszczony. Po prostu tak jakby nie rozwija sie prawidłowo.
Trzymam kciuki żeby okazał się ze jest po prostu jeszcze wcześnie [emoji1695][emoji1695][emoji1695][emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest troche splaszczony. Po prostu tak jakby nie rozwija sie prawidłowo.
No według tego wykresu, to nie mogę stwierdzić, że była owuLiczę ze jutro/pojutrze się potwierdzi Zobacz załącznik 1194425
Trochę się kieruje tym ze w zeszłym miesiącu jak miałam pozytyw to jednak się od początku pięła w górę raczej. Góry i doliny nie znaczą u mnie nic dobrego[emoji28]
No ale wiadomo jeszcze wcześnie i to niekoniecznie coś znaczy, za dużo myśle pewnie o tym [emoji41]
U mnie kiepsko.. jutro termin @, dziś test negatywny, czas na kryzys trzeciego cyklu starań
No według tego wykresu, to nie mogę stwierdzić, że była owu [emoji2368] nie powinna spaść... Chyba, że temp z 15 uznamy za nie ważną [emoji2368] ale i tak powinna się utrzymać 3 dni po peaku [emoji2368] ale mogę podpowiedzieć, że temp może wcale nie wzrosnąć, a owu mogła być [emoji28] a moja Gin mówi, że dla niej temp nic nie pokazuje bo za dużo zmiennych na nią wpływa [emoji2368]
Oby!Pocierpimy razem i razem zaciazymy w listopadzie [emoji3526][emoji3526][emoji3526]
To spora rozbieżnośćPokazywala owulacje przewidywana 6 dni wcześniej od innych appek których używam o ile się nie myle.
Prawda, ale mimo wszystko po peaku nie powinna przez 3 dni spaść niżejNo jedna temp w dół jest okej jakby jutro była w dół to wtedy już bym nie sadziła ze owu była.
Zobaczymy jutro [emoji1695]
W razie co seksy trzeba i tak kontynuować bo nigdy nic nie wiadomo [emoji16]
No [emoji2370][emoji848]To spora rozbieżność
Prawda, ale mimo wszystko po peaku nie powinna przez 3 dni spaść niżej [emoji2368] ale kontynuować bobosexy, bo to nigdy nie szkodzi [emoji16][emoji16][emoji16][emoji48][emoji1690]
No temp nie jest super wyznacznikiem. Trochę w tym szperałam, i czytałam, że wolny peak to niedomaganie ciałka żółtego, tak jak szybki spadek itd. Czytałam też o wykresach bez peaku zakończone ciążą. Temp czasami rośnie dzień po owu, czasami 4 dni po owuPatrząc na moje poprzednie wykresy (niestety te nie z pozytywem na końcu) to miałam tak ze na drugi lub trzeci dzień temp nieznacznie spadła czasami ale na drugi dzień szła w górę [emoji2370]
Chyba za dużo się doszukuje, bo widziałam wykresy gdzie były góry i doliny a pozytyw był [emoji2370] loteria trochę [emoji41]