K
Katijah
Gość
Co zalecił?Bylam u lekarza. Widac pęcherzyk. 6mm. Ale lekarz zaniepokojony jest kształtem.
Trzymam kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co zalecił?Bylam u lekarza. Widac pęcherzyk. 6mm. Ale lekarz zaniepokojony jest kształtem.
Dhupaston i odpiczynek. Kontrola, za 2 tyg. Ale. Jutro mam kontrole w szpitalu. Chyba ze bede miec wymik dodatniCo zalecił?
Trzymam kciuki![]()
Jaka różnica wyszła?
A mówił dlaczego kształt go niepokoi? [emoji848]Bylam u lekarza. Widac pęcherzyk. 6mm. Ale lekarz zaniepokojony jest kształtem.
Jest troche splaszczony. Po prostu tak jakby nie rozwija sie prawidłowo.A mówił dlaczego kształt go niepokoi? [emoji848]
Ile "trochę" spadła?U mnie 1 dpo wg jednej albo 2 dpo wg drugiej appki, temp poszła w górę wczoraj, dziś znów trochę w dół [emoji2370]
Co jest interesujące ze Ava pokazała mi dni płodne wcześniej niż moje appki które opierały się na moich starszych cyklach. Przez to zaczelam robić testy owu wcześniej, inaczej bym możliwie ominęła peak [emoji41]
mnie pachwiny ciągną na owuKiedyś czytałam wypowiedzi dziewczyn odnośnie objawów implantacji... I był ból pachwinowy promieniujący...
Dzisiaj jestem 11dpo i obudziłam się z bólem po wewnętrznej stronie uda. Na całej długości kości udowej. Boli cały czas po prawej choć i czasem po lewej. A 3dni boli mnie podbrzusze i delikatnie piersi... Zastanawiam się czy jest możliwe, żeby to jednak była oznaką ciąży?? Czy nie możliwe może stać się możliwe?
Poczekajmy spokojnie. Może po prostu tak się usadowił, że tak wyglądał. Odpoczywaj i jak najmniej stresu [emoji8][emoji173]Jest troche splaszczony. Po prostu tak jakby nie rozwija sie prawidłowo.
Ile "trochę" spadła?