Mystriousmc
Fanka BB :)
No pewnie że tak, przytulanki polecam jak najbardziej kontynuowaćBrakuje czy nie przytulanko będzie bo to różnie bywa z tą owulacją tym bardziej ,że ja mam cykle 28-32)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie że tak, przytulanki polecam jak najbardziej kontynuowaćBrakuje czy nie przytulanko będzie bo to różnie bywa z tą owulacją tym bardziej ,że ja mam cykle 28-32)
Nie dziękuję,żeby nie zapeszyć. Pomogły Ci te testy czy początki ?No pewnie że tak, przytulanki polecam jak najbardziej kontynuowaću mnie mniej więcej tak ten test wyglądał w 13 dc a w 14 już była tak samo ciemna kreska. Powodzenia!
![]()
Poczatki. Jestem pierwszy miesiąc na nich, więc jeszcze tak po omacku chodzeNie dziękuję,żeby nie zapeszyć. Pomogły Ci te testy czy początki ?![]()
z tego co wiem to nie ma różnicy w której fazie cykluKobitki czy AMH mogę zbadać w dowolnym dniu cyklu?
ja też początkująca i praktykującaPoczatki. Jestem pierwszy miesiąc na nich, więc jeszcze tak po omacku chodze , dziś mam 25 dc, jestem 11 dpo do okresu jeszcze z 4dni więc się okaże czy pomogły![]()
Faceci chyba tego by nie znieśli, że to nie jegoA co myślicie o zapłodnieniu nasieniem dawcy. Mój ma mieć badania nasienia i zastanawiamy się co będzie jak wyjdzie bardzo źle. Ja chyba bym się nie zdecydowała. Bardzo bym chciała żeby moje dziecko było podobne do mojego męża. Byłoby mi przykro jakby osoby, które nie wiedzą, że był dawca nasienia twierdziły, że podobne do tatusia, a ja bym wiedziałam, że nie [emoji853] Jakoś tak mnie by to bolało. Ale jakby już było np in vitro z komórką dawczyni, to bym się zdecydowała [emoji848]
No pewnie dam znaćja też początkująca i praktykującai mam nadzieję,na owoc
. Daj znać czy przyszła wredna małpa @
Chyba tak. Ale ja wszystko robiłam razem w 3dc. Powiem Ci, że się okropnie stresowałam co wyjdzie. Potem jak już wiesz, że jest dobrze to ulga ogromna. Żeby jeszcze mężowi wyszło wszystko dobrze to będę spokojna[emoji3]Kobitki czy AMH mogę zbadać w dowolnym dniu cyklu?
a może piersi bolą właśnie nie na @. Ja to chyba jestem jakimś dziwakiem. Mi piersi nie rosną na miesiączkę tylko na owulację i właśnie zmienił mi się kolor sutków i zrobiły się cięższeNo pewnie dam znaćale nawet jak przyjdzie to się nie zalamie, a coś tak czuję bo juz piersi mnie bolą właśnie tak jak na @.. choc temperatura się trzyma jeszcze