reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

no to Ty też wracaj, klimat wszystkiemu sluży a w zasadzie płodności sprzyja. Moja koleżanka była w Anglii ok 6 lat starała się i nici ... wrociła do Polski i 2 cyklu zaszła. Dodam ,że ma PCOS i wiele innych schorzeń więc jak widać coś w tym jest :)
Ja nie mieszkam w UK, a klimat miejsca zamieszkania bardziej mi odpowiada niż PL

reklama
ehh,przykro mi ale czuję Twój ból ... a za granicą rozumiem też byłaś? Badania robiłaś? 🙄
Mieszkam całe życie w PL, badania robiłam i wszystko jest ok. Także nie ważne jest miejsce gdzie się mieszka. Dom jest tam gdzie czujemy się jak w domu. Klimat nie ma tu nic do rzeczy, bo PL nie ma wyjątkowego klimatu 💁‍♀️

paracetamol to chyba na każdą dolegliwość tam przepisują :D. nie masz co się dziewczyno zastanawiać !!!!! wracaj tutaj do domu swojego 😊 . a w Pl w jakim województwie mieszkasz ? oczywiście czysta ciekawość mnie zżera :)
Jestem z podlasia, ale nie wiem czy chce tam zostać jak już wrócimy, jak wrócimy to na pewno u teściów będziemy mieszkać i w między czasie szukać mieszkania do kupienia ale gdzie to jeszcze nie wiemy :p

Hera, powiedz mi proszę czy ten wykres świadczy o tym, że była owulacja? Jest spadek, jest wzrost to chyba ok? Wcześniejsze temperatury mocno się wahają bo mierzyłam w ustach, później zmieniłam na pochwe. Od końca okresu mam temperatury w okolicach 35
6EC5612D-7E4E-4B39-8E60-A51E25A5EFDE.jpeg

reklama
Do góry