Karolina_karolina
Fanka BB :)
Jak nigdy nie rozwazalam testow genetycznych tak dzis o tym mega mysle... czy jest sens wydawac 450 na pappa czy nifty pro nie lepiej od razu 
widzialam ostatnio, ze duzo z Was mialo takie dylematy...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie będzie od razy nifty, tak myślę.Jak nigdy nie rozwazalam testow genetycznych tak dzis o tym mega mysle... czy jest sens wydawac 450 na pappa czy nifty pro nie lepiej od razuwidzialam ostatnio, ze duzo z Was mialo takie dylematy...
Nie rozumiem. To źle? A ile powinno być?Po wypiciu kawy... Heeelp...Zobacz załącznik 1195370
Aaa, to ciśnienie? Myślałam, że cukierJa mam podobne cały czas [emoji6]
Z dwojga złego lepiej w ciąży mieć niższe niż za wysokie.
Przejdźmy to znowu razem [emoji3590][emoji8]No w końcu [emoji8][emoji3590][emoji3590]
Za tą Panią ręczę [emoji16][emoji16]
Cześć wszystkimPrzepisałam Was z tamtego wątku, to wstepna lista na wątek prywatny. Ktoś jest pominięty?
@aga.i.nieszka
@BabyDream27
@Sliim
@grope_
@olalalauk
@Unanime
@anka87906
@Ania.Wiosenka
@Domi_Polka
@Boa87
@dory
@Asteria84
@Magic_87
@Sasidi
@Vici32
@Eyen
@Karolina_karolina
@Starlights
@Mała.czarna
@Wiktoria_22
@OlaFasola89
@A1990
@Gocha291991
@xnightfall94
@roki_1991
@Nika91
@blondi87
@Antoniolo
@amanda2903
@karola_s
@Karla333
@malinka08
@Karolina04
@readerle
@Dodulina20
@Dee_
@Juustiik2607
@KasiaKasienka30
@Gusia92
@liska_94
@Niesia90
@Ynk
@mama_dwojki
@nice-girl
@Picholka90
@mimi00
@ZachwyconaA
@33latka
@Vingag
@tina35
@olagie
@Dj_angel89
@Mmmalina88
@ikkonna
@Adziunia
@*Agnes
@Anita1989
Jeju dziewczyny ile wy naskrobalyscieJa w pierwszej ciąży nie robiłam żadnych testów. Tylko USG w 12 tc i połówkowe 3d w 20 tc. Tam wyszły mi za duże przepływy w tętnicach pachwinowych i miałam Acard do końca ciąży. Miałam wtedy 30 lat.
Teraz mam 37 za dwa miesiące i zależy co powie lekarz. Raczej nie planowałam robić.
A jakie badania prenatalne ma się za darmo po 35. roku życia? Trzeba na NFZ, tak?Jeju dziewczyny ile wy naskrobalyscie
Aggiex jak masz skończone 37 lat to dostaniesz skierowanie na badania prenatalne są wtedy za darmo moja siostra rodziła jak miała 36 lat i nie płaciła za nic.
Ja pappa robiłam w pierwszej ciąży a w drugiej już nie stwierdzilam że szxkoda na pappa kasy i poszłam tylko w 12tc na usg do lekarza z tym certyfikatem teraz nie chce latać bo różnych lekarzach bo mój tego nie ma więc chce zrobić nifty pro jeszcze zapytam we wtorek mojego gina. Jeju dziewczyny jak ja się już stresuje wiem nie powinnam ale to silniejsze odemnie.