Dziewczyny a teraz żadna z Was nie testuje na dniach? Tak cicho tutaj trochę z testami![]()
Ja mam termin @ na sobotę, ale chyba już w piątek zatestuje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a teraz żadna z Was nie testuje na dniach? Tak cicho tutaj trochę z testami![]()
Tak, do mierzenia temperatury trzeba mieć dużo motywacjiOk. Dziękuję. Dam sobie spokój z mierzeniem temp. bo widzę że u każdej wychodzi inaczej, skupie się na testach owulacyjnych i obserwacji śluzu![]()
O to jeszcze chwilę i będziemy się cieszyć razem z TobąJa mam termin @ na sobotę, ale chyba już w piątek zatestujeo ile ten ból brzucha który mam teraz się nie rozkręci, bo boli mnie jak na @
więc możliwe że testu w ogóle nie doczekam.
Tak też masz rację, bo tak naprawdę ten seks "dookoła" owulacji mógłby być zbędny jeśli chodziłoby tylko o poczęcie potomka [emoji6] niektórym udało się w tak zwanym złotym strzale, raz w miesiącu
No właśnie strasznie ucichlo. Zapowiadał się wysyp kresek a tu nic[emoji848]Dziewczyny a teraz żadna z Was nie testuje na dniach? Tak cicho tutaj trochę z testami [emoji848][emoji6]
Moja przyjaciółka to samo, dwa razy za pierwszym razem, baz żadnych przygotowańWidziałam takie wykresy [emoji33] byłam w szoku, No ale każdy ma swoją drogę do przejścia [emoji16][emoji2368] moja koleżanka w obie ciąże zaszła od razu [emoji2356][emoji1787]
Nic w przyrodzie nie ginie, nie ma na owulacyjnych to będą na ciążowymNo właśnie strasznie ucichlo. Zapowiadał się wysyp kresek a tu nic[emoji848]
Mi to nawet na owulacyjnych kreski się nie chcą pokazać, więc gdzie tam ciążowe [emoji28][emoji85]
No też właśnie trzeba zostawić to innymTak, do mierzenia temperatury trzeba mieć dużo motywacjija jej jak narazie nie mam
![]()
Dziewczyny a teraz żadna z Was nie testuje na dniach? Tak cicho tutaj trochę z testami [emoji848][emoji6]
Mi został się jeszcze tydzień do terminu @ [emoji1695][emoji1695]
Rzeczywiście coś testów mało ostatnio.