reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Cześć dziewczyny, w większości czasu udzielam się na staraczkach, ale tu też czasem zaglądam [emoji6] Możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym zapisywaniem się na testowanie? Kto zapisuje, gdzie? Co ma to na celu? [emoji848]

Celem jest chyba dzielenie się radością z 2 kresek, te, które nie są pewne wyniku pokazują i pytają o zdanie. Na liście zapisują się dziewczyny pod data, kiedy planują testować, reszta wspiera i dopinguje. Ogólnie fajny wątek o ile nie wpadnie w paranoje [emoji16][emoji6] poznałam tu zanim nadszedł listopad fajne dziewczyny.

reklama
To jest lista z naszymi nickami i data kiedy powinnysmy dostać okres, czyli teoretycznie kiedy powinnysmy testować. Tak poprostu żeby każda z nas wiedziała za którą kiedy trzymać kciuki [emoji28] ja czasami zaglądam na staraczki, ale tam produkujecie tak szybko że po kilka godzinach nie wchodzenia na forum nie jestem wstanie nadrobic. Także stwierdziłam że odpadam [emoji23]U mnie test pozytywny owu był 28 października a dziś rano w pracy przez chwilę dosłownie może 2 minuty czulam dziwne ciagniecie jakby w jajniku. Skojarzyło mi się to z czyimś wpisem który gdzieś kiedyś czytałam że podobno podczas implantacji czuje się ciagniecie ale chyba w pachwinie. Pewnie sobie coś wkrecam jak zawsze... jeszcze tyle czekania na testowanie[emoji19]

Nie wkręcają sobie. Większość nie ma żadnych objawów implantacji. Cierpliwość [emoji120][emoji16]

Wiem właśnie że naprawdę mało którą kobieta czuje ten moment [emoji4] tylko pierwsza moja myśl tak była. Ja jeszcze cierpliwie czekam bo trochę muszę niestety poczekać... a wiem że testy teraz i tak nic nie wykażą [emoji4] także bez sensu je marnować.
Nie wkręcają sobie. Większość nie ma żadnych objawów implantacji. Cierpliwość [emoji120][emoji16]

Wiem właśnie że naprawdę mało którą kobieta czuje ten moment [emoji4] tylko pierwsza moja myśl tak była. Ja jeszcze cierpliwie czekam bo trochę muszę niestety poczekać... a wiem że testy teraz i tak nic nie wykażą [emoji4] także bez sensu je marnować.

Rozumiem doskonale. Czekanie jest w tym wszystkim najgorsze [emoji16] ale niestety nie przyspieszymy czasu [emoji2368] damy radę [emoji123]

Mój mały u babci do czwartku a ja pracuje do 14 tak że popołudniami będę nadrabiać netflixa pod kocykiem [emoji16] czas szybciej zleci a pierwszy, później weekend i pewnie pierwszy test zrobię w niedzielę rano tak z ciekawości już będzie 10dpo a od niedzieli mam nocki więc też po nockach nie wiem czy test robiony po kilku godzinach spania będzie wiarygodny.
Rozumiem doskonale. Czekanie jest w tym wszystkim najgorsze [emoji16] ale niestety nie przyspieszymy czasu [emoji2368] damy radę [emoji123]

To jest lista z naszymi nickami i data kiedy powinnysmy dostać okres, czyli teoretycznie kiedy powinnysmy testować. Tak poprostu żeby każda z nas wiedziała za którą kiedy trzymać kciuki [emoji28] ja czasami zaglądam na staraczki, ale tam produkujecie tak szybko że po kilka godzinach nie wchodzenia na forum nie jestem wstanie nadrobic. Także stwierdziłam że odpadam [emoji23]U mnie test pozytywny owu był 28 października a dziś rano w pracy przez chwilę dosłownie może 2 minuty czulam dziwne ciagniecie jakby w jajniku. Skojarzyło mi się to z czyimś wpisem który gdzieś kiedyś czytałam że podobno podczas implantacji czuje się ciagniecie ale chyba w pachwinie. Pewnie sobie coś wkrecam jak zawsze... jeszcze tyle czekania na testowanie[emoji19]

Tez miałam peak 28.10 [emoji1695][emoji1317]

Mój mały u babci do czwartku a ja pracuje do 14 tak że popołudniami będę nadrabiać netflixa pod kocykiem [emoji16] czas szybciej zleci a pierwszy, później weekend i pewnie pierwszy test zrobię w niedzielę rano tak z ciekawości już będzie 10dpo a od niedzieli mam nocki więc też po nockach nie wiem czy test robiony po kilku godzinach spania będzie wiarygodny.
10 dpo nie będzie za wcześnie? Może wyjść fałszywie ujemny 🤔

10dpo to troszkę wcześnie, niektórym jakieś bladziochy wychodzą, ale nie lepiej dać sobie jeszcze później ze 2-4 dni, nie będzie wtedy żadnych wątpliwości [emoji6] zrobisz jak zechcesz, ja tylko mówię co ja bym zrobiła [emoji3526]

reklama
Tez miałam peak 28.10 [emoji1695][emoji1317]
Czyli razem będziemy spodziewać się testowania [emoji16]
10 dpo nie będzie za wcześnie? Może wyjść fałszywie ujemny [emoji848]
Tak wiem że może być za wcześnie, wiem że u niektórych kobiet już w 10dpo wychodzi cień a u innych nie. Dlatego ten test w niedzielę chce z robić z czystej ciekawości no tak jak mówię w niedzielę zaczynam nocki, a jak wracam z pracy, kładę się spać i śpię mniej więcej do 13 a w między czasie budzą się chociaż raz na siku także test może być też malowiaryhodny chyba. Chociaż teraz tak zobaczyłam że we środę 11 mam wolne od pracy a teoretycznie okres powinnam dostać 9 listopada a że owu miałam dwa dni później to wg premom okres przesunął się na 12 listopada. Także może uda mi się cierpliwie poczekać do przyszłej środy...oj ale będzie ciężko [emoji23]

Do góry