G
guest-1765724979
Gość
Bardzo Wam dziewczyny współczuję... Tyle złych wieści dzisiaj
Ja mam jutro wizytę, dopiero o 19, siedzę jak na szpilkach 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Dziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
A masz potwierdzony test?Witam wszystkich. Mam pytanie i ogromną prośbę. Czy jest na forum jakaś mamusia która przechodziła koronawirusa na początku ciąży. Jestem w 7tc i prawdopodobnie synus przyniósł wirusa z przedszkola....
To jutro obie będziemy będziemy jak na szpilkach...ja o 16:30Bardzo Wam dziewczyny współczuję... Tyle złych wieści dzisiajJa mam jutro wizytę, dopiero o 19, siedzę jak na szpilkach
![]()
Ja nie miałam testu. Syn miał kontakt z osobą zakazona. Teraz zaczyna pokasływać temp 37.5 także to raczej kwestia czasu..... niestetyA masz potwierdzony test?
Według opisu wielu ludzi ja miałam ale.nie dzwoniłam do lekarza, nie szłam na test, nie wiedziałam , że jestem w ciąży.
No i dokładnie tak ja miałam. Tylko to nie był medicover.Mój lekarz też nie ma w gabinecie USG. USG u mnie wykonuje się w innym, specjalnym gabinecie i robi to zawsze inny lekarz. Mój przepisuje skierowania, recepty i bada na fotelu. Medicover