Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no to ładnie
Tak się cieszęSłabo widać, ale tam jest fasolka. Słyszałam serduszko. 119 uderzeń na minutę. Pani doktor powiedziała że jak na 6 tydzień to ok. Z miesiączki wychodzi 7t4d z usg 6t5d![]()
OjejciuSłabo widać, ale tam jest fasolka. Słyszałam serduszko. 119 uderzeń na minutę. Pani doktor powiedziała że jak na 6 tydzień to ok. Z miesiączki wychodzi 7t4d z usg 6t5d![]()
Krwiaka nie widać. Nie wie dlaczego plamie. Nie widać na usg by coś się działo. Dostałam dhupaston. I mam leżećTak się cieszę ❤a co mówiła na Twoje plamienia? Już wszystko ok?
To masz zakaz opuszczania łóżka. Weź książkę i leż i pachnij ❤Krwiaka nie widać. Nie wie dlaczego plamie. Nie widać na usg by coś się działo. Dostałam dhupaston. I mam leżeć ❤
Jak cudownie[emoji173] wiedziałam, że wszystko będzie dobrze[emoji847][emoji8]Słabo widać, ale tam jest fasolka. Słyszałam serduszko. 119 uderzeń na minutę. Pani doktor powiedziała że jak na 6 tydzień to ok. Z miesiączki wychodzi 7t4d z usg 6t5d[emoji16]
Kiedy masz kolejna wizyte? pecherzyk powinnas juz widziec teraz plus bedzie szansa na serduszko
![]()