reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Beta hcg

Ja też jutro powtarzam betę :)
A jak u Ciebie z przyrostem? Który masz TC?
Jutro sprawdzam dopiero przyrost . Miesiaczke mialam miec w niedziele lub w poniedzialek. A Beta wczoraj byla juz 125. Moje cykle to 25 26 dni . Takze jutro sie okaze czy wszystko idzie w dobrym kierunku. Dodatkowo mam hashimoto i o to glownie sie martwie w piatek mam endokrynologa .

reklama
Jutro sprawdzam dopiero przyrost . Miesiaczke mialam miec w niedziele lub w poniedzialek. A Beta wczoraj byla juz 125. Moje cykle to 25 26 dni . Takze jutro sie okaze czy wszystko idzie w dobrym kierunku. Dodatkowo mam hashimoto i o to glownie sie martwie w piatek mam endokrynologa .
Napewno będzie wszystko dobrze :)
Wiem,że łatwo się mówi, bo sama mam w głowie różne myśli.
3mam kciuki i daj znać jaki przyrost u Ciebie ❤️❤️❤️

Cześć dziewczyny! :) jestem w podobnej sytuacji.. 9 listopada miałam test bety na poziomie 105.5 (sądzilam, że to duży wynik..) dwie kreski na wszystkich testach ciążowych więc byłam przekonana, że jestem w tej ciąży już na 100%. Wczoraj wizyta u lekarza i sprowadził mnie na ziemię. Lekarz powiedział, że wynik jest bardzo mały, na USG oczywiście z takim wynikiem nic też nie było widać. Powiedział, że może być to ciąża biochemiczna i jeżeli pojawi się krwawienie to żeby traktować to jak normalny okres. Kazał zrobić betę jeszcze jutro i w poniedziałek. Ciekawa jestem jutrzejszego wyniku.

Cześć dziewczyny! :) jestem w podobnej sytuacji.. 9 listopada miałam test bety na poziomie 105.5 (sądzilam, że to duży wynik..) dwie kreski na wszystkich testach ciążowych więc byłam przekonana, że jestem w tej ciąży już na 100%. Wczoraj wizyta u lekarza i sprowadził mnie na ziemię. Lekarz powiedział, że wynik jest bardzo mały, na USG oczywiście z takim wynikiem nic też nie było widać. Powiedział, że może być to ciąża biochemiczna i jeżeli pojawi się krwawienie to żeby traktować to jak normalny okres. Kazał zrobić betę jeszcze jutro i w poniedziałek. Ciekawa jestem jutrzejszego wyniku.
Hej.
W którym DC robiłaś betę? Kiedy miałaś ostatnia @?

Jezu.. wez mnie nie stresuj😅 no juz mam nerwa przed jutrzejsza krwia.. gorszego niz wczesniej

reklama
DC 42, ostatnia @ 28 września, owulacja 18 października
Jak już poczytałam jakie to powinny być wartości to nie nastawiam się.
Nie zamartwiaj sie na zapas,może owulacja się przesunęła? Nie ma co porównywać wyników bety z innymi. Ja zaczęłam od 50 i też się martwiłam, dziewczyny uspokoiły mnie,żeby nie porównywać :)
3mam kciuki,żeby jednak wszystko było dobrze❤️daj znać po badaniu.

Do góry