Jaki rozmiar zamówiłaś? Mi biust nic nie urósł w ciąży ( rozmiar D), ale nie wiem czy jeszcze się nie zmieni.Ja wlasnie zamowilam sobie 1 stanik do karmienia z aliexspres zobaczymy co to przyjdziejak będzie okej to domówię
![]()
reklama
W grudniu to już będzie późno, chcę mieć wszystko gotowe do końca listopada, grudzień poświęcę raczej na poszukiwanie prezentów świątecznych dla rodziny, zresztą kto wie jak to będzie, może do końca roku pozamykają nie tylko sklepy, ale i nas w domach :/Może w grudniu się uda przymierzyć![]()
Czyli tak jak jaNa 19 lutego![]()

Zazdroszczę, mi urósł strasznie, a już przed ciążą uważałam, że cycki mam za duże i tak jak większość kobiet podczas odchudzania liczy, że biust im nie zmaleje, tak ja się bardzo cieszyłam jak kg z cycków uciekałyJaki rozmiar zamówiłaś? Mi biust nic nie urósł w ciąży ( rozmiar D), ale nie wiem czy jeszcze się nie zmieni.

Ja zamowilam sobie taki ala sportowy, i wzielam xl. 17 zl takze majątku nie ma. Duzo zamowien takze zobaczymy. Jak bedzie dobry to domówię jeszcze jeden albo 2 i starczy.Jaki rozmiar zamówiłaś? Mi biust nic nie urósł w ciąży ( rozmiar D), ale nie wiem czy jeszcze się nie zmieni.
sandra0777
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja tez polecam koszule ciazowe i staniki ze strony szykownamama. Zamawialam u nich i maja fajna jakosc i ceny tez jak na allegro.
ja przed ciaza mialam maly biust-miseczka B, a teraz zamowilam stanik Cdo karmienia i za maly
Ale ja sie akurat z tego ciesze.
ja przed ciaza mialam maly biust-miseczka B, a teraz zamowilam stanik Cdo karmienia i za maly

Często rozmiar rozmiarowi nie równyDziewczyny, ja tez polecam koszule ciazowe i staniki ze strony szykownamama. Zamawialam u nich i maja fajna jakosc i ceny tez jak na allegro.
ja przed ciaza mialam maly biust-miseczka B, a teraz zamowilam stanik Cdo karmienia i za malyAle ja sie akurat z tego ciesze.
Ooo jak szybkoW grudniu to już będzie późno, chcę mieć wszystko gotowe do końca listopada, grudzień poświęcę raczej na poszukiwanie prezentów świątecznych dla rodziny, zresztą kto wie jak to będzie, może do końca roku pozamykają nie tylko sklepy, ale i nas w domach :/
marta18691
Fanka BB :)
Ja tez mam takie sportowe bez fiszbin bo ja potem mam czerwone pod biustem i tez xl rozmiar dobry jest za 20zl stanik i 3w sumie mam...Ja zamowilam sobie taki ala sportowy, i wzielam xl. 17 zl takze majątku nie ma. Duzo zamowien takze zobaczymy. Jak bedzie dobry to domówię jeszcze jeden albo 2 i starczy.
Sorki, mam lekkie opoznieniePóki co jakoś nie jestem przekonana, jem buraczkiNo i biorę jeszcze ten lek, jak już nie będzie innej opcji, to spróbuję
Ale, że jak robić? Jak robisz ten sok z buraka? Sokowirówki, ani wyciskarki nie mam
Ja myślałam, że to można gdzieś kupić, bo babrać w burakach się nie lubię!
reklama
Piękna data, ja mam tego dnia urodzinyNa 19 lutego![]()