93kora
Fanka BB :)
powodzenia ✌Oki tak tez zrobieto od dzisiaj zaczynam swoja przygode z paskami owu
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzenia ✌Oki tak tez zrobieto od dzisiaj zaczynam swoja przygode z paskami owu
![]()
udało Ci sie w 1 cyklu z testami ?Ja podczas tego cyklu również zaczęłam przygodę z testami owulacyjnymi, w sumie tak bardziej dla pewności bo w moim przypadku występuje śluz płodny. Robiłam raz dziennie od mniej więcej 10 dnia cyklu, a 3 dni od wyznaczonego dnia owulacji testowałam dwa razy i miałam to szczęście, że trafiłam idealnie w owulacje. Nie jest trudne ale ja dużo pije i miałam wrażenie, że te początkowe testy były troche przekłamane z tego powodu, kreska testowa była bardzo bardzo jasna. Później sama się powstrzymywałam i mniej piłam w te dni.![]()
U mnie były dwa pecherzyki więc płynu pewnie było sporo....Wydaje mi się, że ilością wylanego plynu6po pęknięciu pęcherzyka i od tego jak mocno podrażni śluzówkę cała [emoji2368]
Tak," Premom " dziewczyny używają. Ja ściągnęłam na tel i będę w następnym tygodniu poznawać jej funkcje[emoji1][emoji2]
To był mój pierwszy cykl z testami i ta aplikacja, właśnie mam 2cykl kolejnego cyklu starań i mam pytań, jak skończy mi się okres będę robic test owu ponownie, po dodaniu zdjęcia pierwszego z nowego cyklu te zdjęcia z poprzedniego będą dalej widoczne? Jeśli tak to lepiej je skasować?Bardzo polecam. Uważam, ze komuś kto zaczyna lub ma wątpliwości będzie bardzo pomocna [emoji3526] wskaźnik po lprawej pokazuje jaki jest stosunek ciemności kresek, jeśli jest 1 lub więcej to znaczy ze testowa jest tak samo ciemna jak kontrolna, czyli pozytyw [emoji3526][emoji3526]
Zobacz załącznik 1200459
Oj chyba niekoniecznie musi być wartość 1 lub więcej by test był pozytywny. Tak wyglądały moje testy z ostatniego cyklu To był mój pierwszy cykl z testami i ta aplikacja, właśnie mam 2cykl kolejnego cyklu starań i mam pytań, jak skończy mi się okres będę robic test owu ponownie, po dodaniu zdjęcia pierwszego z nowego cyklu te zdjęcia z poprzedniego będą dalej widoczne? Jeśli tak to lepiej je skasować?Zobacz załącznik 1200534
Oj chyba niekoniecznie musi być wartość 1 lub więcej by test był pozytywny. Tak wyglądały moje testy z ostatniego cyklu To był mój pierwszy cykl z testami i ta aplikacja, właśnie mam 2cykl kolejnego cyklu starań i mam pytań, jak skończy mi się okres będę robic test owu ponownie, po dodaniu zdjęcia pierwszego z nowego cyklu te zdjęcia z poprzedniego będą dalej widoczne? Jeśli tak to lepiej je skasować?Zobacz załącznik 1200534