Oficjalne ważenie mam w sobotę, to się okaże, ile na plusie, ostatnio się w sumie nie ważyłam, to nie wiem, ale myślę, że 9kg na plusie już będzieCo tam kobietki słychać?
Jak waga u Was juz wyglada ? Rosnie Wam sam brzuszek czy cos Gdzie nie gdzie
Rowne 100 dni do porodu u mnie![]()
reklama
Też się cieszę, że nie ma, bo znając życie to wtedy bym urodziłaCałe szczęście, że nie ma, bo jakby mi się przeciągnęło z porodem do końca lutego i akurat wypadłoby na 29.02, to biedny Czaruś miałby urodziny co 4 lata![]()
Też myślałam o imieniu Czarek dla synka, ale nasze nazwisko brzmi podobnie i byłoby to na podobnej zasadzie jak Paweł Pawelec, Adam Adamczyk czy Stefan Stefanek
Ja ostatnio też tak szybko tyłam, chyba 1kg na tydzień, więc 4,5kg w miesiąc to chyba tak normalnie, zdrowoJa po wizycie właśnie i normalnie przeżyłam szok.. 4,5 kg w ciągu miesiąca przytyłam. Tylko nie wiem gdzie, w brzuch najbardziej chybaod początku 11,5 kg przytyłam a dzisiaj zaczęłam 27 tydzień
brzuszek rośnie. U mnie 99 dni
![]()
Coś mi się nie zgadza... Skoro poród mamy obie na 19 lutego, to jak to możliwe, że Ty dziś masz już 27 tydzień, a ja dopiero 25+5?
To i tak dużo nie przytyłaśU mnie +8 z rana, +9 wieczorem. 25+2 tc
dodam, że ja przed ciązą dużo sie ruszałam i miałam niedowagę. Pierwsze 4kg przytyłam w pierwszym miesiącubo przestałam pilnować diety i zero ruchu przez złe samopoczucie
![]()
W szpitalach chyba tak badają na odczepnego, jak byłam w przychodni w szpitalu na początku (jak szukałam lekarza), to też tak mnie zbadał byle jak, nawet cytologii nie zrobił, jak trafiłam do mojej obecnej lekarki i mówiłam, że byłam w tej przychodni właśnie, to nie była nawet zdziwiona, że cytologii nie zrobili.Mi nie bada szyjki, nie wiem co mam mysleć... Jest ordynatorem w szpitalu powiniemn znac sie na rzeczy ;D
Nie u mnie straszny problem robią i nie pozwalają na wspolne wizyty ...
Sylwia99
Fanka BB :)
Mam 9 grudnia na 14:30A kiedy masz kolejne USG? Ja już nie pamiętam, ile ważył na połówkowym, ale chyba też coś koło tegoKolejne USG mam 25.11, to już pewnie ponad 1kg będzie
U mnie synuś Czaruś
Córeczka też miała być Lenka
![]()
Ostatnia edycja:
Sylwia99
Fanka BB :)
Mam równo 26+0, czyli zaczynam 27Ja ostatnio też tak szybko tyłam, chyba 1kg na tydzień, więc 4,5kg w miesiąc to chyba tak normalnie, zdrowoJestem ciekawa, ile teraz doszło w 2 tygodnie (ważę się co 2 tygodnie tak dla siebie, bo u lekarza to waga przedpotopowa i ważą w rzeczach, raz rano raz po południu, więc niezbyt to miarodajne)
Coś mi się nie zgadza... Skoro poród mamy obie na 19 lutego, to jak to możliwe, że Ty dziś masz już 27 tydzień, a ja dopiero 25+5?![]()
mozecie podac link do tych koszul ?![]()
Koszula ciążowa Doctor Nap rozpinana do karmienia - 9202192983 - oficjalne archiwum Allegro
Informacje o Koszula ciążowa Doctor Nap rozpinana do karmienia - 9202192983 w archiwum Allegro. Data zakończenia 2021-03-09 - cena 69,79 zł
allegro.pl
Koszula do porodu i karmienia 1029
Kup teraz na Allegro.pl za 54 zł - Koszula do porodu i karmienia 1029 (8565880730). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
Koszulka do porodu i karmienia, koszula ciążowa! M
Kup teraz na Allegro.pl za 119 zł - Koszulka do porodu i karmienia, koszula ciążowa! M (7117772759). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
Ja tam się nie nastawiam, ale o dziwo czuję spokój - po prostu wiem, że będzie dobrzeporusze dosc drazliwy temat
boicie się porodu ? czy tylko ja panikuje ^^ Przykro mi, że maż nie bedzie mogl przy mnie byc ..
E, do lutego wszystko się jeszcze może zmienić, może znów będą porody rodzinne? Zresztą nie wiem nawet jak to jest teraz, czy odgórnie zabronione, czy zależy od szpitala, ja jestem dobrej myśli
reklama
Chyba co kobieta to opiniaWłaśnie sie ciesz, ze nie wiesz czego sie spodziewacja miałam pierwsza cc bo bylo brak postępu porodu i wspomninam cesarkę super
teraz mozliwe, ze bede naturalnie rodzic co tak średnio mi sie podoba
moja siostra miala cc 10 listopada dzis wyszla do domu i mowi ze super. Troche ciagnie ja brzuch
ale mowi za to ze jak widzi kobiety po naturalnym to one gorzej chodza
![]()