Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie, że żel Fertilsafe Plus nazywał się wcześniej Conceive PlusAle ja używam tego, żelu tylko na zewnątrz u siebie i na męża jak narazie bo bałam się, że mnie uczuli albo będzie bardzo piec![]()
Ten sam producent? Ale składy inneWiecie, że żel Fertilsafe Plus nazywał się wcześniej Conceive Plus![]()
Właśnie różne wersje czytałam, gdzieś było napisane że to to samo, gdzie indziej że jednak się różnią... nie wnikałam w to w końcu i wybrałam to co było łatwiej mi kupićWiecie, że żel Fertilsafe Plus nazywał się wcześniej Conceive Plus![]()
Ten sam producent? Ale składy inne [emoji6]
Dla mnie mogą się nawet nazywać "Cuda na kiju"Chyba w tym przypadku nie ma co porownywac, ktory leszy a ktory gorszy, bo obydwa maja za zadanie zrownowazyc ph pochwy, zeby plemniczki w tym czasie mialy tam eldorado i 5 gwiazdkowa rezydencje![]()