reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześć wszystkim. U mnie testowanie wypada we wtorek ale dzisiaj poprosiłam męża żeby kupił test i zrobiłam chwilę temu. Chyba coś jest na rzeczy. Wiem że to pink ale aktualnie nie mam innego 😂 i tak będę powtarzać we wtorek. Śmiesznie bo w piątek poszłam jednak na betę i wyszło 1,52ml (ciąża oczywiście od 5ml). Wczoraj znowu miałam leciuteńkie plamienie. I cały czas boli mnie brzuch jak na @, chyba że leże, wtedy nie 🤷🏼
Zobacz załącznik 1201863
Widać 😍 gratulacje 😉

reklama
Część
@Ancka tak się cieszę że się udało. Przypomnij który to cykl starań?
U nas 6 :/ dziś mam 11dc, śluzu pełno, temp szkoczyła w górę, do tego moje libido w porównaniu z tym co było kilka dni temu o 200% poszło w górę więc owu lada chwila. Szkoda tylko że z lekarzem nie wyszło ale jak się nie uda i tym razem to robię wymazy i umawiam się na drożność. Ja mam często infekcje dróg rodnych i moczowych , od młodości a poza tym po porodzie miałam łyżeczkowanie resztek więc na tej podstawie gin podejrzewa niedrożność;/ boję się tego jak cholera ale muszę...
Mace polecam dla Waszych lubych :) mój szaleje po nich hehe już dawno nie robiliśmy tego trzy razy pod rząd
Temp poszła w górę? Temperatura idzie w górę po owu, nie przed...

Tak, tylko nie mialam czegoś takiego nigdy a te moje hormony są rozjechane od dawna,(3 lekarz i ciagle nikt nie umie mi pomoc)no nic zobaczymy jak sie to rozwinie,a czy to możliwe że metformina to spowodowała?
Ja biorę metę od 9 lat i nic takiego nie zauważyłam. Owszem miałam plamienia w zeszłym roku ale nie znam przyczyny wzięłam na własną rękę duphaston 3 cykle i przeszło. Teraz od roku nie mam plamien srodcyklicznych ani nic podobnego. Aa i zamiast normalnej miesiączki mam trochę mocniejsze jak by plamienia od 4 cykli. Ale to w terminie @

Myślę że meta nie "niszczy" cyklu tylko w tą drugą stronę działa.

Temp poszła w górę? Temperatura idzie w górę po owu, nie przed...
Tak w piątek jak wychodziłam z pracy miałam 36,3 ( mierzą nam na wejście i wyjście), wczoraj tyle samo a dziś 37 więc spory skok. Nie kontroluje tego zbytnio a w pracy mierzą bezdotykowym.
To tym bardziej się cieszę że bo ostatnie dwa dni były bardzo owocne...

Tak w piątek jak wychodziłam z pracy miałam 36,3 ( mierzą nam na wejście i wyjście), wczoraj tyle samo a dziś 37 więc spory skok. Nie kontroluje tego zbytnio a w pracy mierzą bezdotykowym.
To tym bardziej się cieszę że bo ostatnie dwa dni były bardzo owocne...
Okej...
Temperatura mierzona dotykowym termometrem w czoło, lub zwykłym pod pachą nie jest miarodajna. Poza tym trzeba mierzyć zaraz po przebudzeniu najlepiej w pochwie ale może też być pod językiem. Także takie mierzenie nic nie mówi o Twoich temperaturach, szczególnie, że temp ciała kobiety zmienia się w ciągu dnia...

reklama
Do góry