reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mnie po owulce zawsze coś boli, a to jajniki albo plecy albo dół brzucha... Zaczęłam się zastanawiać czy to normalne czy może to objawy endometriozy czy coś... Już sama nie wiem... Człowiek głupieje jak nie wychodzi i zaczyna myślec, czy wszystko tam w środku ok itd. w końcu cesarka to poważna operacja i nieźle szkody mogła wyrządzić. Moja mama miała endometrioze po cięciu cesarskim i skończyło się na wycięciu trzonu macicy 🙄

Ps. Witam się w 1 DC ✌👎
Ehhh .. ja czuję,że też przyjdzie @ w tym miesiącu.. Jakiś poebany ten CAŁY ROK ;/.
Przed Tobą szałowy sylwester 😍

chyba doszukuję się już objawów chyba jak każda z Nas (jedne o tym piszą drugie skrywają w sobie ) . Jak nie przyjdzie @ będzie cudownie ale jak przyjdzie nie załamie się bo nowy cykl to nowe szanse na starania 🥰
Ja po roku przestałam szukać objawów bo miałam każdy możliwy🤷‍♀️ prócz 2 kresek na teście 🤣🤣

Dziewczyny mam pytanie odnośnie badań. Myślicie ze najpierw powinno się zrobić badanie nasienia a dopiero drożność jajowodów ? Dodam ze miałam wyrostek a czytałam ze to tez może być przyczyna nie drożności ?
Moja lekarka chce najpierw badanie nasienia zanim cokolwiek u mnie będzie sprawdzać.
A co do wyrostka - miałam wycinany 13lat temu, prawdopodobnie coś spieprzyli przy operacji, bo od tego czasu w niektórych pozycjach mnie bolało po prawej stronie, ale gin odsyłał do chirurga, chirurg do gina i tak w kółko, aż dałam spokój... A 2.5 roku temu ciąża pozamaciczna właśnie w prawym jajowodzie [emoji53] Jajowód usunięty, po operacji mówili, że drugi wygląda dobrze, więc wolę zrzucać winę na ten wyrostek, a raczej niekompetentnego chirurga, bo w ogóle kroił mnie przypuszczając jedynie, że to może być wyrostek [emoji53]

reklama
Ja po roku przestałam szukać objawów bo miałam każdy możliwy🤷‍♀️ prócz 2 kresek na teście 🤣🤣
No ja właśnie tak mam teraz. Wcześniej się tak tym nie przejmowałam bo twierdziliśmy jak uda się no to się uda. Ale w tym cyklu zaczęliśmy intensywnie się starać.. Chyba sobie odpuszczę (objawy) bo głowa mi zeświruje 😅 tyle,że łatwo się mówi. Szwagierka urodziła 30 października,2 szwagierka 3 miesiące wcześniej,kuzynka ma termin na sylwestra druga na święta a kuzyn na dniach będzie Tatą także moje szukania są usprawiedliwone 😂
A zaraz są święta i każdy będzie gadał oo 6 lat to już duża różnica wieku będzie. i co roku kiedy następne,a czemu jeszcze nie udało się wam ? wtedy odpowiem " chuy Cię obchodzi ale zapytać możesz'' wścibską rodzinę mam ;)

Do góry