93kora
Fanka BB :)
kurczę Hera bo ja akurat jestem 5/6 dpo hahahaPojawia się wtedy jak jest implantacjamoże być 8dpo ,6dpo albo 12dpo(, który wypada najczęściej w dniu spodziewanej miesiączki)
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurczę Hera bo ja akurat jestem 5/6 dpo hahahaPojawia się wtedy jak jest implantacjamoże być 8dpo ,6dpo albo 12dpo(, który wypada najczęściej w dniu spodziewanej miesiączki)
![]()
Czyli jak dzisiaj mam 12dpo to testy mogą wyjść negatywne jutro bo jeszcze musi minąć 24h żeby beta zaczęła się wydzielać w ogranizmie?Pojawia się wtedy jak jest implantacjamoże być 8dpo ,6dpo albo 12dpo(, który wypada najczęściej w dniu spodziewanej miesiączki)
![]()
Jeśli dopiero dzisiaj była implantacja to testy wyjdą negatywne. Pytanie kiedy byłaCzyli jak dzisiaj mam 12dpo to testy mogą wyjść negatywne jutro bo jeszcze musi minąć 24h żeby beta zaczęła się wydzielać w ogranizmie?Czy jak to tam było?
Beta wydziela się przy implantacji, ale wykrywalna może być po 24/48hCzyli jak dzisiaj mam 12dpo to testy mogą wyjść negatywne jutro bo jeszcze musi minąć 24h żeby beta zaczęła się wydzielać w ogranizmie?Czy jak to tam było?
Nie właśnie, mocz jest czysty, nic z nim nie leci tak jak zawsze przy normalnej miesiączce, ale tej krwi i krwi ze śluzem zostaje dużo na papierzea jak oddajesz mocz to zauważyłaś nitki krwi w nim ?
Dziewczyny czy bolał Was jajnik od czasu owulacji ? Dzisiaj jestem 5/6 dpo i dalej to samo jak na owu [emoji2368]
Dlatego niektórym dziewczyną wychodzą mocne krechy, innym słabsze. Wszystko zależy w którym dpo była implantacja I kiedy zrobiło się test. Dlatego nie robi się testu za wcześnie bo mogło jeszcze nie być implantacjikurczę Hera bo ja akurat jestem 5/6 dpo hahaha![]()
![]()
. Widzę,że jeszcze duuuuuużo nauki przede mną a myślałam,że wszystko już wiem
![]()
w takim razie proponuję udać się do lekarza. przykro mi nie pomogęNie właśnie, mocz jest czysty, nic z nim nie leci tak jak zawsze przy normalnej miesiączce, ale tej krwi i krwi ze śluzem zostaje dużo na papierze
Czyli jak dzisiaj mam 12dpo to testy mogą wyjść negatywne jutro bo jeszcze musi minąć 24h żeby beta zaczęła się wydzielać w ogranizmie? [emoji848] Czy jak to tam było?
Tak, dlatego testy najlepiej jest robić po terminie @. Najwcześniej w dniu spodziewanej @.Beta wydziela się przy implantacji, ale wykrywalna może być po 24/48h[emoji4]
też jestem takiego zdaniaDlatego niektórym dziewczyną wychodzą mocne krechy, innym słabsze. Wszystko zależy w którym dpo była implantacja I kiedy zrobiło się test. Dlatego nie robi się testu za wcześnie bo mogło jeszcze nie być implantacji![]()