reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Screenshot_20201119_210635.jpg

No dużo to badanie wyjaśnia, tylko czy jak to jest badanie dla kobiet które mają problemy z niepłodnością to ja też mogę je mieć jak niedawno byłam w ciąży chociaż poroniłam. Mam już 2 dzieci w wieku 12 i 9 lat

Ja robiłam badania stopniowo od tych najbardziej podstawowych. Najpierw tarczyca bo już 3 lata minęły od ostatniego badania i sprawdzałam owu. Później dorobiłam te wszystkie LH, FSH itp. A później jeszcze dodatkowo te AMH. Moja gin to by chciała pewnie zbadać ile się da, lubi wiedzieć dokładnie na czym stoi [emoji16] AMH napewno spadło od tych 12 lat, bo to jest ograniczony zbiór. Pytanie czy dla swojej grupy wiekowej jeszcze jesteś w normie na dzień dzisiejszy [emoji6] ja bym zrobiła następnego miesiąca, jeśli nie masz problemu z umówieniem się na wizytę do gina. Może uzna, ze nie będzie potrzeby [emoji2368]

Ja robiłam badania stopniowo od tych najbardziej podstawowych. Najpierw tarczyca bo już 3 lata minęły od ostatniego badania i sprawdzałam owu. Później dorobiłam te wszystkie LH, FSH itp. A później jeszcze dodatkowo te AMH. Moja gin to by chciała pewnie zbadać ile się da, lubi wiedzieć dokładnie na czym stoi [emoji16] AMH napewno spadło od tych 12 lat, bo to jest ograniczony zbiór. Pytanie czy dla swojej grupy wiekowej jeszcze jesteś w normie na dzień dzisiejszy [emoji6] ja bym zrobiła następnego miesiąca, jeśli nie masz problemu z umówieniem się na wizytę do gina. Może uzna, ze nie będzie potrzeby [emoji2368]
No teraz mam mieć ten cykl monitorowany, ma mi robić USG przed owulacją i sprawdzać czy jest pęcherzyk i jakie grube endometrium i po owulacji też będzie sprawdzać czy pęcherzyk pękł

O MASAKRA!! 8 lat? O mój Boże 😵😧😱
ale ja mam problemy zdrowotne. Mam tarczyce niedoczynność hashimoto, epilepsje, hirsutyzm, duże IO. U ciebie może nie trwać tak długo ustabilizowanie hormonów. Ja też trafiałam na ciulatych lekarzy w Pl. W DE dopiero zostałam mniej więcej uregulowana. Zostało mi tylko insulinę uregulować żeby IO się "zmniejszało"

reklama
Do góry