HeraUnique
Fanka BB :)
Ja po winie, a raczej winachNo trochę mało, załóżmy ze alko na dziewczynę mocno działa i upiła się tym jednym piwem do nieprzytomności [emoji16]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po winie, a raczej winachNo trochę mało, załóżmy ze alko na dziewczynę mocno działa i upiła się tym jednym piwem do nieprzytomności [emoji16]
Ja po winie, a raczej winach [emoji28] rzadko mam podniesioną temp następnego dnia [emoji854]
U mnie dziś podobnie, tylko ja z rodzicami bo mój "niemąż" pracuje [emoji16] na zdrówko [emoji1635] za przyszłe dwie kreseczki [emoji7]U mnie dzisiaj taka sytuacja [emoji3590] Relaksik z niemężem po całym tygodniu pracy [emoji3059]
U mnie dzisiaj taka sytuacja [emoji3590] Relaksik z niemężem po całym tygodniu pracy [emoji3059]
Zdrówko dziewczynki[emoji1635] ja dziś też delikatnie, bo swietujemy urodziny syna [emoji6]U mnie dziś podobnie, tylko ja z rodzicami bo mój "niemąż" pracuje [emoji16] na zdrówko [emoji1635] za przyszłe dwie kreseczki [emoji7]Zobacz załącznik 1204624
Nie Stresuj się.. Nie myśl w kółko o tym, bo tylko się blokujesz. Zrelaksuj się i spokojnie czekaj..Hejka, ja oczekuje na @, w 90% wiem że będzie jutro, ale póki nie ma, mam oczywiście wszystkie początkowe obiawy ciąży... Jutro znów będę mieć załamke jak się pojawi[emoji25]
U mnie tak samo, apka pokazywała we wtorek owu, ale w porównaniu z wczorajszą kreska i dzisiejszą premom pokazuje mi już dzisiaj owu i że wczoraj był peak [emoji848] będę robić jeszcze przez dwa dni dla pewności bo nie jestem jakoś do końca przekonana, że wczoraj to już był pozytywny test...
Cześć. Mnie dziś zalało, wodnisty, jajniki pobolewają.. Takze juz coś się zaczyna dziac.. Możliwe że znów castagnus przyspieszy owulke..
Zdrówko dziewczynki[emoji1635] ja dziś też delikatnie, bo swietujemy urodziny syna [emoji6]
Hejka, ja oczekuje na @, w 90% wiem że będzie jutro, ale póki nie ma, mam oczywiście wszystkie początkowe obiawy ciąży... Jutro znów będę mieć załamke jak się pojawi[emoji25]