coca
Fanka BB :)
Jakby co to ja wchodzę na 2021- mąż zjedzie prawdo podobnie 1-2 po owu
No to trzymam kciuki żeby się owu przesunęło [emoji16] ostatnio to popularny trend z tego co zauważyłam [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jakby co to ja wchodzę na 2021- mąż zjedzie prawdo podobnie 1-2 po owu
Taki jest plan, nikt z tego wątku na staraczki 2021 nie wejdzie [emoji16][emoji16][emoji110]
U mnie 27dc, owu na USG była w 15dc. Jakbym była w ciąży to już by beta była koło 5 conajmniej. Czekam na @ :-) To mój pierwszy cykl starań o trzecie dzieckoEh no szkoda... A który masz dc?
Brak owu ale testy wychodzę pozytywne?
ja teraz tak miałam,ze mąż wyjechał w delegacje akurat gdy miałam mieć owu wiec spielam się i pojechałam do niegoJakby co to ja wchodzę na 2021- mąż zjedzie prawdo podobnie 1-2 po owu
Tez chciałam jechać bo już 2 mce go nie mam ale tam gdzie jest nie wpuszcza mnie bo zakaz jest ruchu w celach turystycznych...ja teraz tak miałam,ze mąż wyjechał w delegacje akurat gdy miałam mieć owu wiec spielam się i pojechałam do niego![]()
To jest owu czy ciążowy? [emoji85] Też pije od tego cyklu i liczę na wielki cud [emoji849][emoji16]Może przez te zioła coś pokręciły?no czułam się już kolo 10-11 dnia cyklu dziwnie
A zioła nr 3 ojca sroki, kupiłam wszystko osobno w zielarskim i zmieszałam wg instrukcjii nagle z dnia na dzień pasek mocniejszy. Może nie pozytywny, ale znaczy że coś się dzieje. Także się cieszę
![]()
![]()