Nadziejka2021
Fanka BB :)
tak tez czytałam ze może być to już. Brzuch twardnieje na jakoś 1 min. Ale nie boli za bardzo i właśnieJa 21+5 i gdzieś tam mi śmignęło że to mogą być te skurcze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tez czytałam ze może być to już. Brzuch twardnieje na jakoś 1 min. Ale nie boli za bardzo i właśnieJa 21+5 i gdzieś tam mi śmignęło że to mogą być te skurcze![]()
Sam brzuch jako tako nie bolał tylko właśnie ujście tak zabolało ale jakby pod naciskiem a nie jak się człowiek uderzy. To było dziwne. Ale teraz już będę wiedzieć żeby nie masować tylko oddychać.tak tez czytałam ze może być to już. Brzuch twardnieje na jakoś 1 min. Ale nie boli za bardzo i właśnie
Hihi aż tak to nieWitaj ! Następny chłopakmusisz się baaaardzo nudzić, skoro próbujesz nas nadrobić
mi się to nie udaje po dwóch dniach nieobecności
![]()
18+0 91cmDziewczyny proszę mi tu napisać jakie macie obwody brzucha, bo chyba jestem za gruba hahahaha![]()
Uff jak się cieszę, że nie jestem sama18+0 91cm
Przy moich 183cm Kiler śmieje sie, że wyglądam na zapuszczona a nie w ciążyUff jak się cieszę, że nie jestem sama
Może nie będzie tak źle ze mną ile ten brzuch urośnie jeszcze?
No to dobrzePrzy moich 183cm Kiler śmieje sie, że wyglądam na zapuszczona a nie w ciąży![]()
Od nazwiska mówią mojemu Kiler ahahahNo to dobrzebardzo dobrze
Kiler no nie. Mogę. Bosko![]()
Bosko!Od nazwiska mówią mojemu Kiler ahahahi jak pisałam wcześniej chce nazwać syna Jurek. Żeby był Jurek Kiler
![]()