matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
imionka całkiem całkiem mój Mateusz miał być Julką :-)
teraz mamy łatwiej dla chłopca Szymon Piotr a dla dziewczynki Zosia po jedynej babci, to jedyne sensowne imiona do naszego niepoważnego nazwiska ''Golonka". :-)

teraz mamy łatwiej dla chłopca Szymon Piotr a dla dziewczynki Zosia po jedynej babci, to jedyne sensowne imiona do naszego niepoważnego nazwiska ''Golonka". :-)

)
) od mojego ukochanego Xaviera Naidoo
 od mojego ukochanego Xaviera Naidoo 

, że mu zakłócamy wypoczynek i zaczął wyczyniać takie wygibasy że zajęło lekarce 15 minut zmierzenie go
 , że mu zakłócamy wypoczynek i zaczął wyczyniać takie wygibasy że zajęło lekarce 15 minut zmierzenie go 

nie daje mi spokoju... No ale czasu jeszcze trochę jest - zobaczymy czy nam sie nie zmieni pomysł.
 nie daje mi spokoju... No ale czasu jeszcze trochę jest - zobaczymy czy nam sie nie zmieni pomysł. 

babcie się żegnają jak to słyszą
 babcie się żegnają jak to słyszą  dziewczyny serio mozna stwierdzic plec wtak wczesnej ciazy???? ja tez bymchciala wiedziec juz natychmiast to by wykluczylo...problem z imieniem..pzynajmniej czezsciowo...dla chlopaka tatus proponuje Kuba  Kacper Kubusiow bardzo duzo jest  a Kacper to psiak mojej siotry..wiec nijak.. mi si epodoba Jas , Gabriel, a dziewczynka koniecznie Amelka mimo prostestow taty...:-)
dziewczyny serio mozna stwierdzic plec wtak wczesnej ciazy???? ja tez bymchciala wiedziec juz natychmiast to by wykluczylo...problem z imieniem..pzynajmniej czezsciowo...dla chlopaka tatus proponuje Kuba  Kacper Kubusiow bardzo duzo jest  a Kacper to psiak mojej siotry..wiec nijak.. mi si epodoba Jas , Gabriel, a dziewczynka koniecznie Amelka mimo prostestow taty...:-)