Justynanana
Fanka BB :)
Skoro masz nic nie jeść to pewnie myśla o cc dzisObchodu jeszcze nie bylo poki co mam nic nie jeść.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro masz nic nie jeść to pewnie myśla o cc dzisObchodu jeszcze nie bylo poki co mam nic nie jeść.
Polozna kazala nie jesc bo lekarz zabral moja teczkę i ktg jest zle mam czekac co powiedząSkoro masz nic nie jeść to pewnie myśla o cc dzis
I co powiedzieli na obchodzie mądrego?Czekam na obchod ale boli ;/ktg wyszlo zle kreca sie skacze im tetno nospa nie pomogla takze wesolo
Aha ok,zastanawiaja sie.Obys za kilka godzin miala to wszystko za soba.I co powiedzieli na obchodzie mądrego?
Nie bylo obchodu i niewiadomo czy bedzie bo dzis tylko lekarze dyzurujacyI co powiedzieli na obchodzie mądrego?
No tak,upiorna sobota.Spokojnie,sprobuj chociaz troche sie uspokoic...Nie bylo obchodu i niewiadomo czy bedzie bo dzis tylko lekarze dyzurujacy
No nic leżę pewnie beda chcieli to jakos uspokoic by jeszcze sie dokulac@Agnieszka2929 dawaj znać bo my tu jak na szpilkach czekamy jakby to nasz poród był przynajmniej ja.
A byl ktos u Ciebie I cos mowil juz teraz?No nic leżę pewnie beda chcieli to jakos uspokoic by jeszcze sie dokulac
I tak powinni zrobić USG i sprawdzić czy to czop i skąd ta krew czy to nie łożysko przecież jak się odkleić to tragedia.No nic leżę pewnie beda chcieli to jakos uspokoic by jeszcze sie dokulac