reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Do niczego są zgadzam sie. Niby czułość 10 a jak zrobiłam w tum samym czasie pink i digital test to ledwie cień jakiś pokazywał a digital 1-2 tydzień [emoji2370] już nigdy ich nie kupię i sie nie pokuszę.

[emoji24][emoji24][emoji24] to ja nie mam nic sensownego do wyboru stacjonarnie z czułych testów [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja akurat robilam nie slawnego pinka i to w piatek wieczor w dniu @ po piwie:D i obydwa pokacaly 2 kreski a ja prawie spadlam z kibla. Wiec mocz rozwodniony ze tak ujme a owoc tego testu mi wlasnie robi awanti bo jest spiacy i marudny :p Trzymam kciuki :) Moje wszytskie kuzynki pozachodzily w pierwszym cyklu od odstawienia anty. Fart pierwiastek.
Czyli reguły dla tego testu nie ma 😄
Dużo slyszalam o tym, że od razu po anty łatwiej zajść w ciążę, ale to by chyba było zbyt piękne 😊

Czyli reguły dla tego testu nie ma 😄
Dużo slyszalam o tym, że od razu po anty łatwiej zajść w ciążę, ale to by chyba było zbyt piękne 😊
:D no ja nie wierzyam. Z jednej strony planowalam i chcialam ciaze ale wyszlam z zalozenia ze pol roku to lekko wiec nawet sie odpowiednio nie przygotowalam. Caly miesiac imprezowalam albo uzeralam sie w robocie. :D Pierwsza moja mysl po II kreskach. - Nie dam rady urodzic :D i wpadlam w histerie.

:D no ja nie wierzyam. Z jednej strony planowalam i chcialam ciaze ale wyszlam z zalozenia ze pol roku to lekko wiec nawet sie odpowiednio nie przygotowalam. Caly miesiac imprezowalam albo uzeralam sie w robocie. :D Pierwsza moja mysl po II kreskach. - Nie dam rady urodzic :D i wpadlam w histerie.
A w którym dniu cyklu po tabsach wyszły Ci krechy? 😊

reklama
Do góry