reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Nie wiem czy faktycznie tak jest, Przed @ praktycznie zawsze miałam ból piersi (lewej) . Po poronieniu wszysto się odmieniło i jest inaczej i nie mogę z niczym wycyrklować. @ bardziej obfite ale mniej skrzepów (mimo, że endometrium ponoć ładne), mniej bolesne (cieszę się bardzo) krótsze miałam zawsze 28-29 dni teraz 25 dni (na razie 3x od poronienia). Dzisiaj w nocy @ się rozkręciła, ale przed zero bólu piersi (progesteron w 20dc miałam 15), jakieś tylko delikatne napięcie podbrzusza, teraz trochę pobolewa, a tak to często się z bólu zwijałam.
Mam do zrobienia badania prolaktyny, estradiolu, FSH LH - w 2 lub 3 dniu. Z jednej strony kręci mnie już jutro zrobić tylko się zastanawiam, czy dużo zmienia się wynik pomiędzy tymi dniami, @ się zaczęła rano i też musi się rozkręcić (gdyby nie higieniczna zmiana wytrzymałabym na 1-2 podpaskach). Więc nie wiem czy ten dzień zaliczać już jako 1dc. W poprzednim cyklu miałam tyko delikatne plamienie (dosłownie tylko zabrudzenie), i lekarka zaczęła liczyć od dnia następnego
Nie wszystkie mamy te same objawy. Ja też kiedyś nie miałam żadnego bólu piersi, a teraz przed @ ważą chyba po 10 kg moje orzeszki 😜
Co do badań, to licz, że dzisiaj już jest pierwszy dzień skoro musisz podpaskę mieć.

reklama
Wylała bym gdyby było potrzebne [emoji848] jak widać nie jest [emoji2368]więc staram się zobaczyć jakieś 2 kreski w tym roku [emoji16][emoji16]

Już trochę ich było [emoji16] jak się okaże ze jednak jakimś cudem jestem w ciąży to mam teraz wrażenie ze będzie to bardziej zasługa Twojej presji niż starań mojego M [emoji23][emoji23][emoji23]

Aaaaa kurczaczki, myślałam ze zwale na proga te kilka sztuk pryszczy- skubane jak się pojawia to zniknąć za szybko nie chcą...

Myśle ze możesz zwalić na proga [emoji16]

IMG_4420.jpg

reklama
Do góry