AniaL92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie ma innej opcji.. Jak ja juz bym chciała testować..Oby oby![]()
Hej[emoji6]
Witaj @Bunia49 i powodzenia owocnych staranek [emoji1696][emoji8]
@Gwiazdka94 owu potwierdzona więc czekamy na II kreseczki [emoji16]
Miłego dnia dziewczyny [emoji8]
Życzę aby szybko zleciałoNie ma innej opcji.. Jak ja juz bym chciała testować..
Dobrze ze będzie pracowity tydzień to nie będę myśleć w kołko o tym wszystkim..
Od dziś popołudniami będzie mnie trochę mniej..
Ale będę Was nadrabiać..
Nie widzę innej opcji.. Ale jakoś tak dziwnie jak by się udało za pierwszym razem znów..Życzę aby szybko zleciałote oczekiwanie najgorsze, ale dobrze ze masz zajęcie, to czym innym zajmiesz głowę, zanim się obejzysz to już będziesz testować i ujzysz II krechy. Wierzę w to i trzymam mocno
![]()
To wspaniale by było kochanaNie widzę innej opcji.. Ale jakoś tak dziwnie jak by się udało za pierwszym razem znów..
Wariuje już, jak staraczka typowa. I szukam obajowow, GŁUPIA JA.. Ale nie będę mieć na to za bardzo czasu także spoko, nie będę sobie nic wmawaic..To wspaniale by było kochana![]()
Kochana to jest normalne, że doszukujemy się objawów, czegoś co jest inne, nietypowe niż np w poprzednich cyklach. Taka jest nasza natura, chociaż nie chcemy się nakręcać to i tak mamy nadzieję że może to jest właśnie "to".Wariuje już, jak staraczka typowa. I szukam obajowow, GŁUPIA JA.. Ale nie będę mieć na to za bardzo czasu także spoko, nie będę sobie nic wmawaic..