Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, myślę że lepiej że przybrałaś na wadze niż gdybyś z tych nerwów jeszcze bardziej schudła. Ja z kolei zawsze miałam nadwagę, a wręcz byłam otyła. Z synem w ciąży moja waga pokazywała już 3 cyfryTeraz staram się trochę pilnować bo udało mi się trochę zrzucić ale też nie jest to jakoś moją obsesją. Co będzie to będzie
![]()
Końcówka 18 tygodnia i -1kgJa 22 tydzień i 2 kg do przodu
matko boskaNie sądzęJa nie jestem fanką słodyczy, nie jem ich praktycznie wcale i w poprzedniej ciąży też nie jadłam. Jedynie teraz jak siedzę w domu to często piekę różne słodkie rzeczy a co za tym idzie - zajadam ze smakiem
(Może to znak i będzie mała kobitka?)
A tak apropo słodyczy i jedzenia. Ile kilogramów macie na plusie od początku ciąży? U mnie aktualnie około kilograma w porywach do półtora a leci 20 tydzień.