Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ile malutka ma wzrostu ?. Mi bardzo zależy, żeby dotykała całymi stopami. Ale z tego co widzę ceny kosmiczne.Daga nie dosięga podłogi jak widać mimo że jest niskie [emoji6]Zobacz załącznik 1208662
Aż ja zmierzyłam [emoji6] 80cm [emoji6]A ile malutka ma wzrostu ?. Mi bardzo zależy, żeby dotykała całymi stopami. Ale z tego co widzę ceny kosmiczne.
Ja mierzyłam wczoraj 86 około. Więc trzeba przymierzycAż ja zmierzyłam [emoji6] 80cm [emoji6]
Ja też o tym myślałam tyle tylko, że on teraz nie będzie przy tym stoliku spędzał zbyt dużo czasu więc postawiłam jednak na większy żeby był na dłużej, liczę, że prędzej koło 2 roku życia zacznie się kolorowanie itpA ile malutka ma wzrostu ?. Mi bardzo zależy, żeby dotykała całymi stopami. Ale z tego co widzę ceny kosmiczne.
U nas już to jest na topie, dlatego szukam na teraz. Chce też żeby przy nim jadla, bo u mojej mamy super się to sprawdziłoJa też o tym myślałam tyle tylko, że on teraz nie będzie przy tym stoliku spędzał zbyt dużo czasu więc postawiłam jednak na większy żeby był na dłużej, liczę, że prędzej koło 2 roku życia zacznie się kolorowanie itp
Jaka ona śliczna [emoji7][emoji7][emoji7]Ja wczoraj znów z młoda w lumpku łowy zaliczyłam [emoji85] dorwałam dla niej super kurtkę, Czapkę i komplet dresowy, a każda rzecz po złotówce [emoji85]Zobacz załącznik 1208664Zobacz załącznik 1208665
Ale ta Daga jest sliczna aniołek i diabelek w jednym. Buzke ma taka anielska i wloski jasniutkie a w oczach diablikiJa wczoraj znów z młoda w lumpku łowy zaliczyłam [emoji85] dorwałam dla niej super kurtkę, Czapkę i komplet dresowy, a każda rzecz po złotówce [emoji85]Zobacz załącznik 1208664Zobacz załącznik 1208665
Co poradzisz, cały tatuś [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Ale ta Daga jest sliczna aniołek i diabelek w jednym. Buzke ma taka anielska i wloski jasniutkie a w oczach diabliki [emoji16][emoji16]