Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny tak z ciekawości. Gdzie macie umiejscowione łożysko? I jak odczuwacie ruchy?
Ja na połówkowym dowiedziałam się że mam na przedniej ścianie. Pewnie dlatego na początku bardzo słabo czułam ruchy, chociaż to moja druga ciąża.
Ostatnio jadłam brzoskwinie z naleśnikami mój śmiał się, ze to wyglada jak żółtka ale jakie smaczneJecie czasami owoce z puszki? Mam ochotę na taką sałatkę owocową z puszki![]()
![]()
![]()
![]()
Wczoraj jadłam sałatkę owocową w syropie z puszkiJecie czasami owoce z puszki? Mam ochotę na taką sałatkę owocową z puszki![]()
![]()
![]()
![]()
Tak dopełniamy listę, ale na prywatnymSuper![]()
Zrobiłyście listę kto oczekuje kogo?
Pamiętam, że gdzieś, ktoś wspominał o czymś takim, dlatego pytam. Bo ja mam straszną sklerozęi nigdy nie pamiętam która z was kogo się spodziewa i na kiedy ma termin
Miałabym ściągę
![]()
SuperA do mnie przyszła dzisiaj paczka zamówiona w piątek![]()
Tak dopełniamy listę, ale na prywatnym
Jeszcze kilka dziewczyn nie podało. ❤