Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
Ja mojemu nic nie powiedziałamSuperja dziś miałam coś kupić, ale mąż ryknął, że on przesądny jest i zrezygnowałam na razie...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mojemu nic nie powiedziałamSuperja dziś miałam coś kupić, ale mąż ryknął, że on przesądny jest i zrezygnowałam na razie...
Oj, to jedno z gorszych rzeczy, którą pamiętam z ciąży... mały się tak umiejscowił, że brzuch miałam mały, ale walił mnie po żebrach od spodu bez litościNie martw się. Ja też nie czuje tych ruchów jakoś super mocno. Jakbym pewnie coś robiła to nawet bym nie zwróciła uwagi. Ale jak usiądę to poczujęTeraz przynajmniej wiem że to przez łożysko. Z czasem nasze dzidziusie będą tak duże że będziemy napewno je czuć
i będziemy mówić "o nie, tylko nie po żebrach
"
Bo musisz się dodać so grupy kochana a ja Cię dodam
Oj, to jedno z gorszych rzeczy, którą pamiętam z ciąży... mały się tak umiejscowił, że brzuch miałam mały, ale walił mnie po żebrach od spodu bez litości![]()
Bo musisz się dodać so grupy kochana a ja Cię dodam![]()
Ja w razie czego mam 28.04, bo chyba wcześniej pisałam tylko, że końcówka.Tak dopełniamy listę, ale na prywatnym
Jeszcze kilka dziewczyn nie podało. ❤
Niech Ci któraś mamuśka wytłumaczy, bo ja nie bardzo wiem, bo siebie dodawać nie musiałamA jak się to robi? Bo za bardzo się nie orientuję![]()
Mam nadzieję, że u mnie sie nic nie zmieni.Ja też po prenatalnych, miała być dziewczynka, a będzie chłopiecmuszę się oswoić z tą myślą
ogólnie wszystko wyszło ok, mąż mógł wejść ze mną z czego bardzo się cieszę
łożysko mam na tylnej ścianie wysoko, pierwsze ruchy poczułam w 17 tygodniu
Dla mojego chyba za dużo emocji było na jeden razJa mojemu nic nie powiedziałama że dzisiaj ma okres i rano się obraził to czekam aż mu łaskawie przejdzie i mu pokaże co przyszło
bo dzisiaj jeszcze by się obraził że wzorków nie wybrał.