reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Super :) ja dziś miałam coś kupić, ale mąż ryknął, że on przesądny jest i zrezygnowałam na razie...
Ja mojemu nic nie powiedziałam 😂 a że dzisiaj ma okres i rano się obraził to czekam aż mu łaskawie przejdzie i mu pokaże co przyszło 😂bo dzisiaj jeszcze by się obraził że wzorków nie wybrał.

reklama
Nie martw się. Ja też nie czuje tych ruchów jakoś super mocno. Jakbym pewnie coś robiła to nawet bym nie zwróciła uwagi. Ale jak usiądę to poczuję 🤗 Teraz przynajmniej wiem że to przez łożysko. Z czasem nasze dzidziusie będą tak duże że będziemy napewno je czuć 😉 i będziemy mówić "o nie, tylko nie po żebrach 😂"
Oj, to jedno z gorszych rzeczy, którą pamiętam z ciąży... mały się tak umiejscowił, że brzuch miałam mały, ale walił mnie po żebrach od spodu bez litości 😖

Oj, to jedno z gorszych rzeczy, którą pamiętam z ciąży... mały się tak umiejscowił, że brzuch miałam mały, ale walił mnie po żebrach od spodu bez litości 😖

U mnie było podobnie, dlatego to dobrze zapamiętałam 🤭
Dlatego mówię że teraz narzekamy że nie czujemy ruchów a potem będziemy płakać że żebra bolą 😂

Ja też po prenatalnych, miała być dziewczynka, a będzie chłopiec 🥰 muszę się oswoić z tą myślą :) ogólnie wszystko wyszło ok, mąż mógł wejść ze mną z czego bardzo się cieszę 😊łożysko mam na tylnej ścianie wysoko, pierwsze ruchy poczułam w 17 tygodniu
Mam nadzieję, że u mnie sie nic nie zmieni. 🙈 Widzialam niby cipeczke, lekarz potwierdzil i myślę, ze juz ptaszek z tego raczej nie wyrosnie 😅 bo z mężem tak bardzo chcieliśmy córcię. ❤️🙈

W ogole jak to sie udało, ze mogłaś wejść z mężem?? Jest jakaś szansa, żeby ich przekonać? :( mi tak bardzo zależy, aby mąż chociaż raz był.. Nasze półowkowe za 9 dni.

Ja mojemu nic nie powiedziałam 😂 a że dzisiaj ma okres i rano się obraził to czekam aż mu łaskawie przejdzie i mu pokaże co przyszło 😂bo dzisiaj jeszcze by się obraził że wzorków nie wybrał.
Dla mojego chyba za dużo emocji było na jeden raz 😅 potem i tak kupię, no bo jak sobie niby wyobraża skompletowanie wyprawki do szpitala, eh... faceci 🥴 A wzorki zarezerwowane do wyboru dla małego 😄 cieszy się, że będzie miał siostrę, bo stwierdził, że dziewczynki są milsze od chłopaków 😆

reklama
Do góry