reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Tak sobie jeszcze myślę :D 0,2 wyżej od dzisiejszej/wczoraj czyli jutro musiałoby być w okolicy 36,8? 🤔
Nie widzę w tej aplikacji temperatur, ale wstawię Ci mój wykres.
Screenshot_20201203_080622_org.iggymedia.periodtracker.jpg

Czyli jeśli w cyklu miałam jeden zaburzony pomiar przez alkohol to powinnam po prostu nie brać tej wartości pod uwagę i sugerować się najwyższa temp z dnia kiedy wiem, że na pewno nic nie wpłynęło na pomiar?
Dokładnie tak 😊 ogólnie mierząc temp, jeśli wyskoczy nam jedna dziwna to z reguły się ją pomija, oczywiście aplikacja tego nie zrobi, ale my możemy 😉 chyba, że temp z dnia następnego jest taka sama jak zaburzona, to już ciężej mi coś powiedzieć, bo alkohol na każdego wpływa inaczej. Na mnie np w ogóle nie wpływa jeśli chodzi o temp 🤷‍♀️
Piękny, czytelny wykres, ale w moim przypadku już chyba tak się nie stanie i chyba wszystko mówi, że cykl bezowulacyjny, miejmy nadzieję, że tylko ten taki będzie :D jeszcze raz dziękuję za pomoc 😘
To mój pierwszy w życiu taki równy wykres 😅 i nic nie mówi, że cykl bezowulacyjny. Obserwuj 😊 czasami temp nie wzrasta odrazu po owulacji, a np 3 dni po 🙃

reklama
Dokładnie tak 😊 ogólnie mierząc temp, jeśli wyskoczy nam jedna dziwna to z reguły się ją pomija, oczywiście aplikacja tego nie zrobi, ale my możemy 😉 chyba, że temp z dnia następnego jest taka sama jak zaburzona, to już ciężej mi coś powiedzieć, bo alkohol na każdego wpływa inaczej. Na mnie np w ogóle nie wpływa jeśli chodzi o temp 🤷‍♀️

To mój pierwszy w życiu taki równy wykres 😅 i nic nie mówi, że cykl bezowulacyjny. Obserwuj 😊 czasami temp nie wzrasta odrazu po owulacji, a np 3 dni po 🙃
Dziękuję, to będę Cię męczyć jutro jeszcze :D Wykres książkowy, aż niewiarygodny, że przez tyle dni ta sama temperatura, ale to chyba dobrze, trzymam kciuki, aby to był ten wykres ✊

Do góry