Dołączam się, trzymamy kciukiCzekam na pozytywne wiadomości!
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Nie widzę w tej aplikacji temperatur, ale wstawię Ci mój wykres.Tak sobie jeszcze myślę0,2 wyżej od dzisiejszej/wczoraj czyli jutro musiałoby być w okolicy 36,8?
![]()
bishcopcik
Zaciekawiona BB
Super [emoji3] teraz tylko ciągnące się oczekiwanie [emoji1] oby szybko zleciałoU mnie dzisiaj 1dpo [emoji323] im so exited [emoji7][emoji7][emoji7]
Piękny, czytelny wykres, ale w moim przypadku już chyba tak się nie stanie i chyba wszystko mówi, że cykl bezowulacyjny, miejmy nadzieję, że tylko ten taki będzie
jeszcze raz dziękuję za pomoc 

Nie widzę w tej aplikacji temperatur, ale wstawię Ci mój wykres.
Zobacz załącznik 1209558
monnkej
Super [emoji3] teraz tylko ciągnące się oczekiwanie [emoji1] oby szybko zleciało
Teraz już z górki [emoji256][emoji256][emoji256]
Czyli jeśli w cyklu miałam jeden zaburzony pomiar przez alkohol to powinnam po prostu nie brać tej wartości pod uwagę i sugerować się najwyższa temp z dnia kiedy wiem, że na pewno nic nie wpłynęło na pomiar?
Nie widzę w tej aplikacji temperatur, ale wstawię Ci mój wykres.
Zobacz załącznik 1209558
HeraUnique
Dokładnie takCzyli jeśli w cyklu miałam jeden zaburzony pomiar przez alkohol to powinnam po prostu nie brać tej wartości pod uwagę i sugerować się najwyższa temp z dnia kiedy wiem, że na pewno nic nie wpłynęło na pomiar?

To mój pierwszy w życiu taki równy wykresPiękny, czytelny wykres, ale w moim przypadku już chyba tak się nie stanie i chyba wszystko mówi, że cykl bezowulacyjny, miejmy nadzieję, że tylko ten taki będziejeszcze raz dziękuję za pomoc
![]()

reklama
Dziękuję, to będę Cię męczyć jutro jeszczeDokładnie takogólnie mierząc temp, jeśli wyskoczy nam jedna dziwna to z reguły się ją pomija, oczywiście aplikacja tego nie zrobi, ale my możemy
chyba, że temp z dnia następnego jest taka sama jak zaburzona, to już ciężej mi coś powiedzieć, bo alkohol na każdego wpływa inaczej. Na mnie np w ogóle nie wpływa jeśli chodzi o temp
To mój pierwszy w życiu taki równy wykresi nic nie mówi, że cykl bezowulacyjny. Obserwuj
czasami temp nie wzrasta odrazu po owulacji, a np 3 dni po
![]()