Jutro na śniadanie robię tostyJa też musiałam zjeść prawie od razu po otwarciu oczu chociaż śniadaniem tego nie nazwęchleb tostowy, pasta warzywna i keczup... ja normalnie tak nie jadam haha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jutro na śniadanie robię tostyJa też musiałam zjeść prawie od razu po otwarciu oczu chociaż śniadaniem tego nie nazwęchleb tostowy, pasta warzywna i keczup... ja normalnie tak nie jadam haha
Dokładnie! My w kuchni mamy cegiełki, więc w łazience już robiliśmy duże płytki [emoji28] mąż sam wszystko robi, więc działa po pracy i w weekend, ale czekałam już na ten koniec łazienki. Chociaż.. na horyzoncie jeszcze pokój dzidzi i sypialnia, więc to nie koniec imprezy [emoji28]
Ja mam taką ochotę na chleb tostowy cały czas!Jutro na śniadanie robię tostyjuż mi ślinka cieknie jak o nich napisałaś
![]()
Ja przez Was właśnie też idę robić sobie tosty!Jutro na śniadanie robię tostyjuż mi ślinka cieknie jak o nich napisałaś
![]()
Ja przez Was wczoraj odwiedziłam Maca i nawet mi frytki smakowały które wcześniej zawsze śmierdziały mi starym olejemJa przez Was właśnie też idę robić sobie tosty!![]()
Też mam w środę pierwsze USG. Trzymam kciuki za nas!!!Hej dziewczyny cały tydzień się nie odzywałam bo codziennie na 6:30 do pracy w pracy mnóstwo rzeczy do ogarnięcia bo Mikołajki, nowe dekoracje i próby do świątecznego przedstawienia, wracałam do domu spać, obudzić się na kolacje i znowu spać.... W tym tygodniu mam na 9:30 do pracy to przynajmniej się wyspie. Starałam się trochę pod czytać ale nie zawsze mi się to udało.
U mnie też mdłości rano i wieczorem najmocniej w ciągu dnia też są ale ustępują na chwilę nawet po napiciu się czegoś więc jakoś daje rade. Kręgosłup też czasem boli a ostatnio mega bolał mnie żołądek głównie wieczorem i w nocy ale przez 3 dni na wieczór wypiłam miętę i póki co mam spokój z tym bólem.
W środę pierwsze usg nie mogę się doczekać choć mam stresa czy wszystko jest ok bo jakoś już nie czuję się że jestem w ciąży wcześniej miałam taki ciężki brzuch, cyce trochę bolały a teraz tego nie ma.... Wczoraj zaczął się 10 tydzień
Widziałam pytanie o pieluchy wielorazowe ja póki co planuje używać
Współczuję remontów, my w tamtym roku akurat skończyliśmy wykończeniówkę nowego domu, pamiętam to sprzątanie
Oh to się rozpisałam lecę i ja na tosty zagryźć te mdłości
Do środy już jest blisko! Będzie dobrze!Hej dziewczyny cały tydzień się nie odzywałam bo codziennie na 6:30 do pracy w pracy mnóstwo rzeczy do ogarnięcia bo Mikołajki, nowe dekoracje i próby do świątecznego przedstawienia, wracałam do domu spać, obudzić się na kolacje i znowu spać.... W tym tygodniu mam na 9:30 do pracy to przynajmniej się wyspie. Starałam się trochę pod czytać ale nie zawsze mi się to udało.
U mnie też mdłości rano i wieczorem najmocniej w ciągu dnia też są ale ustępują na chwilę nawet po napiciu się czegoś więc jakoś daje rade. Kręgosłup też czasem boli a ostatnio mega bolał mnie żołądek głównie wieczorem i w nocy ale przez 3 dni na wieczór wypiłam miętę i póki co mam spokój z tym bólem.
W środę pierwsze usg nie mogę się doczekać choć mam stresa czy wszystko jest ok bo jakoś już nie czuję się że jestem w ciąży wcześniej miałam taki ciężki brzuch, cyce trochę bolały a teraz tego nie ma.... Wczoraj zaczął się 10 tydzień
Widziałam pytanie o pieluchy wielorazowe ja póki co planuje używać
Współczuję remontów, my w tamtym roku akurat skończyliśmy wykończeniówkę nowego domu, pamiętam to sprzątanie
Oh to się rozpisałam lecę i ja na tosty zagryźć te mdłości
Też mam w środę pierwsze USG. Trzymam kciuki za nas!!!
Czy też się czujecie jak na kacu? Osłabienie, brak siły, ciągle jest niedobrze i ta głowa [emoji85][emoji85][emoji85]