reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Mój maluch (2,5l) jest cudowny. Położyłam sie w salonie, on się bawi o dziwo grzecznie sam zabawkami i zazwyczaj jak klade się na kanapie to mi przynosi z łóżka swojego kordelke i podusie [emoji23] także leżę grzecznie i odpoczywam po całym dniu sprzątania itd zamknelam na 3 minuty oko a ten słodziak przyszedł i dał mi buziaka w czolo, przytulił się do głowy i po swojemu powiedział kocham [emoji7] a jeszcze przed chwilą doprowadzal mnie do szaleństwa hehe
Cudowna Mała Pociecha, tylko zacałować jaki jest kochany ❤❤

reklama
@Mecenasowa27 bardzo dobre podejście :D wszystko dzieje się po coś i tak miało być, a kolejny cykl będzie nasz i koniec kropka, idą święta, więc to też będzie szczęśliwy czas i szybko wszystko minie, będziemy się starać ponownie i się uda, nie ma innej opcji 😘
Ja wczoraj płakałam cały dzień, że nie ma szans, że się w ogóle uda, ale dzisiaj już lepiej, za tydzień okres i szybko minie, a po drugie to mój 1cs to nie mam chyba co wpadać w panikę i się aż tak martwić, cykle bezowulacyjne zdarzają się też i u zdrowych kobiet, więc jeszcze będzie cudownie u wszystkich nas 😊

@HeraUnique a dużo temperatura spadła? Z tego co widziałam na niektórych wykresach to temperatura spadała, ale kolejnego dnia znów rosła, więc nadzieja myślę, że jeszcze jest! 😘 Trzymam kciuki ❤
Gdybym tylko siebie nie znała, to pewnie bym pomyślała, że jest jeszcze szansa, ale za dużo objawów mówiących, że to jednak nie ten cykl🤷‍♀️
Screenshot_20201205_075410_org.iggymedia.periodtracker.jpg

Gdybym tylko siebie nie znała, to pewnie bym pomyślała, że jest jeszcze szansa, ale za dużo objawów mówiących, że to jednak nie ten cykl🤷‍♀️Zobacz załącznik 1210765
Rozumiem, kobieca intuicja raczej się nigdy nie myli, ale ja trzymam kciuki, aby tym razem zawiodła :D a nawet jeśli przyjdzie @ to też będzie cudownie ❤

@Mecenasowa27 bardzo dobre podejście :D wszystko dzieje się po coś i tak miało być, a kolejny cykl będzie nasz i koniec kropka, idą święta, więc to też będzie szczęśliwy czas i szybko wszystko minie, będziemy się starać ponownie i się uda, nie ma innej opcji [emoji8]
Ja wczoraj płakałam cały dzień, że nie ma szans, że się w ogóle uda, ale dzisiaj już lepiej, za tydzień okres i szybko minie, a po drugie to mój 1cs to nie mam chyba co wpadać w panikę i się aż tak martwić, cykle bezowulacyjne zdarzają się też i u zdrowych kobiet, więc jeszcze będzie cudownie u wszystkich nas [emoji4]

@HeraUnique a dużo temperatura spadła? Z tego co widziałam na niektórych wykresach to temperatura spadała, ale kolejnego dnia znów rosła, więc nadzieja myślę, że jeszcze jest! [emoji8] Trzymam kciuki [emoji173]
Oj kochana pierwszy cykl starań to na prawdę nie ma co się nakrecac i panikowac że się nie udało a starania to zawsze przyjemność a nie obowiązek, a.przynajmniej tak być powinno. Mnie cieszy zawsze w 1dc fakt że przed nami kolejne cudowne bliskie chwilę [emoji7]
Cudowna Mała Pociecha, tylko zacałować jaki jest kochany [emoji173][emoji173]
Chociaż często mnie ostatnio wyprowadza z równowagi i ma chyba jakiś bunt dwu latka to i tak codziennie mówię mu że dziękuję Bogu że chociaż go mam [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry