reklama
Hej. Jednak Was dziś nie pozarażam wirusami ciążowymi bo test z 1 krecha, ale spróbuję za 2 dni..
Także ja jeszcze czekam..
Nie trać wiary. Ty masz jeszcze czas kochana. Trzymam kciuki mocno.
Czarnakawa91
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciukiHej. Jednak Was dziś nie pozarażam wirusami ciążowymi bo test z 1 krecha, ale spróbuję za 2 dni..
Także ja jeszcze czekam..

u mnie 9 dp, objawów nie mam

Cześć Dziewczyny,
ja już po becie. Jaka to była radość przejść te 2 km po 10 dniach w domu
Wyniki po południu. Brudny śluz nadal jest, ale nie ma krwawienia ani plamienia i czuję się dobrze...lekkie mdłości rano ale poza tym ok. Odstawiłam biotynę bo się okazuje że w ciąży nie można. Miłego dnia wszystkim!
ja już po becie. Jaka to była radość przejść te 2 km po 10 dniach w domu
AngelOfHope
Aktywna w BB
Cześć Dziewczyny
Jak nastroje z rana? U mnie wczorajsza radość chyba była przedwczesna. Powtórzyłam test dzisiaj rano i wyszedł bardzo dziwny. Zabarwiła się tylko górna część testu w miejscu gdzie kreska powinna być.. 
Nastąpiło to w regulaminowym czasie ale dla mnie taki test jest zwyczajnie wadliwy.. Czy, któraś z Was tak kiedyś miała? Oba testy to Facelle z Rossmana. Wrzucam Wam fotki obu testów. Na zdjęciach nie wygląda to jak w rzeczywistości no ale bezsprzecznie na wczorajszym tescie nadal widać kreskę. Trochę wyblakla od wczorajszego dnia ale nadal jest fioletowa i widać ją gołym okiem bez kombinowania.. Trochę się podlamalam tą całą sytuacją, nie mam siły na kolejne rozczarowania..

Załączniki
A ile jesteś dni po terminie @? Ja pierwszy test miałam bardzo blady, 2 dni później troszkę mocniejszy a dopiero tydzień po terminie wyszły dwie porządne krechy. Także ja bym jeszcze za 2-3 dni powtórzyła. Póki nie ma @ jest nadziejaCześć DziewczynyJak nastroje z rana? U mnie wczorajsza radość chyba była przedwczesna. Powtórzyłam test dzisiaj rano i wyszedł bardzo dziwny. Zabarwiła się tylko górna część testu w miejscu gdzie kreska powinna być..
Nastąpiło to w regulaminowym czasie ale dla mnie taki test jest zwyczajnie wadliwy.. Czy, któraś z Was tak kiedyś miała? Oba testy to Facelle z Rossmana. Wrzucam Wam fotki obu testów. Na zdjęciach nie wygląda to jak w rzeczywistości no ale bezsprzecznie na wczorajszym tescie nadal widać kreskę. Trochę wyblakla od wczorajszego dnia ale nadal jest fioletowa i widać ją gołym okiem bez kombinowania.. Trochę się podlamalam tą całą sytuacją, nie mam siły na kolejne rozczarowania..
![]()
reklama
A może pójdź na betę? Wszystko będzie jasneCześć DziewczynyJak nastroje z rana? U mnie wczorajsza radość chyba była przedwczesna. Powtórzyłam test dzisiaj rano i wyszedł bardzo dziwny. Zabarwiła się tylko górna część testu w miejscu gdzie kreska powinna być..
![]()